Kıvanç Tatlıtuğ Çukur’a mı geliyor? Şaşırtan gelişme...

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ en son Ay Yapım imzalı Çarpışma dizisiyle ekranlara gelmişti. Tatlıtuğ'un yine aynı yapım şirketine ait Çukur dizisinin kadrosuna dahil olacağı iddia edildi.

Sıfır Bir dizisiyle ünlenen ve Çukur ekibine dahil olan Cihangir Ceyhan diziye Azer karakteriyle dahil olmuş ve Yamaç’ın rakibi olmuştu.

SAVAŞA DESTEK VERECEK

Azer karakteri sonrası diziye ünlü oyuncu Nejat İşler, Çağatay Erdenet karakteriyle dahil olmuş ve Yamaç’ın en zorlu rakibi olmuştu.

Çukur dizisine son olarak ise, Çağatay Erdenet’in kardeşi Arık Böke Erdenet karakteriyle Barış Arduç dahil olmuştu. Diziye dahil olacağı iddia edilen Kıvanç Tatlıtuğ ise Arık Böke’ye Yamaç'la savaşında destek verecek.

Kıvanç Tatlıtuğ Çukur’a mı geliyor? Şaşırtan gelişme...

Kıvanç Tatlıtuğ Çukur’a mı geliyor? Şaşırtan gelişme... ile ilgili etiketler Kıvanç Tatlıtuğ Çukur Ay Yapım Çarpışma
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.