Kıvanç Tatlıtuğ Aşka Geldi! Kars’a Film Çekmeye Gitti! Mutluluğu Orda Buldu

Başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ yeni filminin çekimleri için Kars ilinde bulunuyor. Yeni filmi 'Aşıklar Bayramı' çekimlerinin hızla devam ettiği oyuncu fırsat bulduğu zamanlarda ise Kars'ın güzelliklerini keşfediyor.

Başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ yeni filminin çekimleri için Kars ilinde bulunuyor. Yeni filmi 'Aşıklar Bayramı' çekimlerinin hızla devam ettiği oyuncu fırsat bulduğu zamanlarda ise Kars'ın güzelliklerini keşfediyor. Şu sıralar Kars'ta yaşayan Kıvanç Tatlıtuğ'u eşi Başak Dizer'in ziyarete gittiği öğrenildi. Başak Dizer'in Kars'ta olduğu da Kıvanç Tatlıtuğ'un sosyal medya hesabından anlaşıldı.

Kıvanç Tatlıtuğ Aşka Geldi! Kars’a Film Çekmeye Gitti! Mutluluğu Orda Buldu

Kıvanç Tatlıtuğ eşini çok sevdiğini her fırsatta dile getirmeye devam ediyor. Yaptığı paylaşımlar hayranları tarafından beğenilen yakışıklı oyuncu Kars'ın doğal ve tarihi güzelliklerini eşiyle adeta keşfetti. Ünlü çiftin romantik fotoğrafları sosyal medyada ilgi çekti. Birbirinden güzel ve etkileyici fotoğrafları arka arkaya paylaşan çift adeta düşman çatlattı.

Ünlü Çift 2016'da Evlenmişti

Evlendikleri günden beri hep yan yana olan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti ünlüler arasında en imrenilen çiftlerin başında geliyor. 2016 yılında nikâhları kıyılan ünlü çiftin mutlu evliliği son sürat devam ediyor. Ünlü stilist Başak Dizer oyuncu eşi Kıvanç Tatlıtuğ'u bir an olsun yalnız bırakmıyor. Magazin dünyasında örnek çift olarak gösterilen Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ çifti Kars'ta resmen aşka geldi. 

Kıvanç Tatlıtuğ, film çekimi için bulunduğu Kars'da aşka geldi!.. 1

Yakışıklı oyuncunun İnstagram hesabından paylaştığı fotoğraflarda ünlü çiftin mutluluğu gözlerden kaçmadı. Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ yeni filmi Âşıklar Bayramı'nın çekimleri için Kars'ta bulunuyordu. Eşini ziyarete giden Başak Dizer'in mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Kıvanç Tatlıtuğ, film çekimi için bulunduğu Kars'da aşka geldi!.. 2

Yeni Filmi 'Aşıklar Bayramı'

Birçok başarılı projede yer alan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ yeni filminin çekimleri için Kars ilinde bulunuyor. Rol aldığı yapımlarda adından söz ettiren başarılı oyuncu yine ses getirecek bir projenin içinde yer alıyor. Aşıklar Bayramı filminde yakışıklı oyuncuya eşlik edecek olan isimler ise güzel oyuncu Yasemin Allen ve usta oyuncu Settar Tanrıöğen'dir. Filmin yönetmen koltuğunda ise Özcan Alper oturmaktadır.

Kıvanç Tatlıtuğ Aşka Geldi! Kars’a Film Çekmeye Gitti! Mutluluğu Orda Buldu ile ilgili etiketler Kıvanç Tatlıtuğ
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.