Kıvanç Tatlıtuğ Amerika’da film çekecek

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ katıldığı bir etkinlikte Amerika projesiyle ilgili konuştu.

Sözcü'de yer alan habere göre şimdilerde Cesur ve Güzel dizisinde izlediğimiz Kıvanç Tatlıtuğ, şöhretini yurt dışına taşımayı başarmış isimlerden. Şimdiye kadar Orta Doğu'da çok ciddi bir kitlesi olan Tatlıtuğ, yeni projesiyle Amerika’ya açılmaya hazırlanıyor.

FİLM ÇEKECEK

Kıvanç Tatlıtuğ, katıldığı bir etkinlikte Amerika’daki film projesiyle ilgili şunları söyledi: “Dizi bittikten sonra, 1-1,5 aylık bir boşluğum var. Bu süreçte Amerika’ya gideceğim ve orada bir film çekeceğiz. Filmdeki tek Türk benim. Bunu Amerika’ya açılacağım bir proje olarak görmek yerine senaryosunu beğendiğim bir iş olarak görmek isterim çünkü esas olan senaryodur ve onun hangi ülkeden geldiğinin bir önemi yok.

awedw

KIVANÇ TATLITUĞ KİMDİR?

Kıvanç Tatlıtuğ son zamanların en popüler manken, oyuncu ve modellerinden biridir. Televizyon yapımlarının, podyumların ve reklamların aranan yüzü olmuş ve bu konuda bir hayli ilgi görmüştür. 2002 yılında Best Model Of Turkey yarışmasında birinci seçilerek Best Model Of World yarışmasına gitmeye hak kazanmış ve bu yarışmadan da birincilik alarak ülkemizi en iyi biçimde temsil etmiştir. Ancak modelliğinden daha çok oyunculuğuyla adından söz ettirmiş ve pek çok dizi ve filmde rol alarak kariyerine başarılı bir şekilde devam etmiştir. Gümüş, Menekşe İle Halil, Aşk-ı memnu, Ezel ve Kuzey Güney adlı dizilerde rol almış ancak Aşk-ı Memnu’daki Behlül karakteriyle adından uzun bir süre söz ettirmiş ve başarısını ikiye katlamıştır.

Kıvanç Tatlıtuğ Amerika’da film çekecek ile ilgili etiketler Kıvanç Tatlıtuğ Amerika cesur ve güzel Ortadoğu
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.