Kısmetse Olur yarışmasının fenomen damat adayı Adnan Kızıltaş evlendi

Bir döneme damga vuran evlilik programlarından Kısmetse Olur ile tanınan ve daha sonra moda programı Doya Doya Moda'da yarışmacı olarak boy gösteren Adnan Kızıltaş sonunda aradığı mutluluğu buldu. Fenomen damat adayı, sevgilisi Hacer Göktaş ile nikah masasına oturdu.

İlk olarak damat adayı olarak boy gösterdiği Kısmetse Olur programıyla tanınan, programda birinci olan ve o dönemde aşk yaşadığı Didem Delen'le birlikteliği çok konuşulan Adnan Kızıltaş, daha sonra ise Doya Doya Moda isimli yarışma programına katılmıştı. Televizyon programlarında yer aldığı dönemde burun estetiği yaptıran ve değişimiyle gündem olan Adnan Kızıltaş bu kez de evlilik haberiyle gündeme geldi. Kızıltaş sonunda muradına erdi.


NİKAH MASASINA OTURDU


Bir dönem televizyon programlarına yarışmacı olarak katılan ve bu sayede ismini duyuran 30 yaşındaki Adnan Kızıltaş sevgilisi Hacer Göktaş ile evlendi. Müjdeli haberi katıldığı programlarla ünlenen Adnan Kızıltaş sosyal medya hesabından duyurdu. Çift evlenir evlenmez balayı için Paris'e uçtu.

Kısmetse Olur yarışmasının fenomen damat adayı Adnan Kızıltaş evlendi


Kısmetse Olur programın birincisi olan Adnan Kızıltaş'ın o dönem yarışmadaki diğer kadın adaylarla da flört ettiği ileri sürülmüştü. Adnan Kızıltaş o dönem kısa bir birliktelik yaşadığı Didem Delen’e evlilik teklifinde bulunmuştu. Delen, evlilik teklifi aldığı yüzük parmağına olmayınca küçülttürmek için kuyumcuya gitmiş ve yüzüğün sahte olduğunu öğrenince ayrılma kararı almıştı.

Kısmetse Olur yarışmasının fenomen damat adayı Adnan Kızıltaş evlendi - Resim : 2

Kısmetse Olur yarışmasının fenomen damat adayı Adnan Kızıltaş evlendi ile ilgili etiketler Balayı Düğün nikah adnan kızıltaş Doya Doya Moda Kısmetse Olur
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.