"Kısmetse Olur" evindeki sahte gerilim, dizi senaryosu oldu!

"Kısmetse Olur" evinde aşk yaşamaya başlayıp daha sonra nikah masasına oturan Nur Erkoç ile Batuhan Cimilli, TV8'in "Gençlik Başımda Duman" dizisinde boy gösterirken, ünlü çift ve Nur'un annesi arasında yaşananlar şaşkınlık yarattı.

Posta Gazetesi'nden Mesut Yar'ın, "Nasıl İzah Edecekler?" başlıklı yazısı şöyle:

"Geçtiğimiz sezon "Kısmetse Olur" evinin en dertli ikilisi Nur ve Batuhan yanlarına bebeklerini ve kayınvalideyi alıp "Gençlik Başımda Duman" (TV8) isimli diziye bodoslama dalmışlar. Hatırlıyorum bir ara bu ikili ve Nur'un annesi kozlarını bizim kızlar Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in Kanal D'deki programında paylaşmışlardı. Orada tüm gerçekliğiyle işlenen geçimsizlik şimdi olduğu gibi diziye taşınmış durumda.

kismetse-olur-da-evlenen-batuhan-ve-nur-un-9840583_8059_o

İnsan gerçekten hayret ediyor. Geçtiğimiz sezon izlediğimiz şey tamamıyla balon muydu?
Ha, değilse insan hem işte hem de evde bu kadar büyük stresle nasıl yaşar? Yahut çocuk büyüyünce kamu önünde yaşanan bu acayiplikler kendisine nasıl izah edilir?
Sorular, sorular..."

"Kısmetse Olur" evindeki sahte gerilim, dizi senaryosu oldu! ile ilgili etiketler Bebek Kanal D TV8 nur batuhan cimilli Kısmetse Olur aselhan gençlik başımda duman
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.