Kısmetse Olur Aybüke kimdir? Aybüke kaç yaşında, nereli, instagram hesabı nedir?

Kısmetse Olur Aybüke, yarışmanın tanıtılan ilk fragmanında büyük bir beğeni alırken hayranlarını da şaşırttı. Peki, Kısmetse Olur Aybüke kimdir? Aybüke kaç yaşında ve aslen nereli? İşte, Aybüke instagram hesabı…

Kısmetse Olur Aybüke, büyük bir merakla beklenen izdivaç programı yarışmacılarından biridir. Youtube üzerinden yayın yapacak olan Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışması ilk bölümüyle 12 Aralık akşamında izleyenlerinin karşısında olacak.

KISMETSE OLUR AYBÜKE KİMDİR?

25 Ekim 2002 tarihinde dünyaya gelen Aybüke, 20 yaşında ve aslen Amasyalıdır. Halen Haliç Üniversitesi’nde BESYO okumakta olan Aybüke’nin boyu 1.72, kilosu 56, burcu ise Akrep’tir.

Kısmetse Olur Aybüke kimdir? Aybüke kaç yaşında, nereli, instagram hesabı nedir?

TikTok’ta Çakal’a olan büyük hayranlığı ile tanınan Aybüke, boynuna da bu ismi kazıtarak kısa bir zaman sürecinde büyük bir hayran kitlesine sahip olmuştur.

Aybüke’nin boynuna ismini yazdırdığı Çakal’ın gerçek adı Emirhan’dır. Sosyal medya fenomeni Ceyda Yılmazer’in kuzeni olan Çakal, 1995 yılında Bursa’da dünyaya gelmiştir.

Kısmetse Olur Aybüke kimdir? Aybüke kaç yaşında, nereli, instagram hesabı nedir? - Resim : 2

Geçmiş dönemlerde Çakal’ın ismini boynuna yazdıran ve kısa bir zamanda fenomen haline gelen Aybüke, Çakal’ın Isparta’daki konserine kılık değiştirerek gitmiştir. TikTok hesabında da peruk takarak konsere gittiği anların fotoğraflarını ve videolarını paylaşan Aybüke, kısa zamanda viral olmuştur.

Kısmet Olur yarışmacılarından Aybüke, instagram da 204K takipçisi bulunan @aybukeeyiim hesabını kullanmaktadır.

Kısmetse Olur Aybüke kimdir? Aybüke kaç yaşında, nereli, instagram hesabı nedir? ile ilgili etiketler Kısmetse Olur Aybüke
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.