Kısmetse Olur Aşkın Gücü'nde Kadına Şiddet iddiası! Furkan Ağca'dan kurgu itirafı

Youtube platformunda yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü programında sular bir türlü durulmuyor. Sosyal medyada ortaya atılan iddialar herkesi şok içerisinde bırakırken bir damat adayının daha önceki hayatında kız arkadaşına şiddet uyguladığı haberleri gündeme gelince diskalifiye edileceği söylentileri yayıldı.

Yıllar öncesinde Kanal D ekranlarında yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Kısmetse Olur yeni formatında Aşkın Gücü adıyla hayranlarının karşısına çıktı. 5 yılın sonrasında Youtube platformunda izleyenlerinin karşısına çıkan Kısmetse Olur Aşkın Gücü’nde elenmek için isimleri sürekli gündeme gelen Merve Demirbilek ve Zeyd Gümüştutan sonunda istediklerini elde ettiler.

Özellikle son günlerde Twitter üzerinden ortaya atılan iddialarda programın gidişatı konusunda önceden spoiler içerikler gelmeye başladı. Son haftalarda iki kişinin eleneceği ve bu isimlerinde Zeyd ile Merve olacağı günler öncesinden söylenmişti.

Kısmetse Olur Aşkın Gücü'nde Kadına Şiddet iddiası! Furkan Ağca'dan kurgu itirafı

Sonrasında ise aynı hesap üzerinden yapılan iddialarda doğru çıktı ve Furkan Ağca adlı yarışmacı erkek adayı Kısmetse Olur Aşkın Gücü’ne veda etti.

Daha eve gelir gelmez Tolga ile ilişki halinde olan Aybüke’yi dansa kaldırarak tüm herkesin tepkisini çeken Furkan’ın eski kız arkadaşına şiddet uyguladığı ve bu yüzdende davalık olduğu ve hatta elinde de bu anlara özel müstehcen görüntüler ile şantaj yaptığı söylenmişti.

Kısmetse Olur Aşkın Gücü'nde Kadına Şiddet iddiası! Furkan Ağca'dan kurgu itirafı - Resim : 2

Bu anların yaşanması ile birlikte Furkan yarışmadan diskalifiye edildi. Furkan Ağca’nın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarda diskalifiye edildiği resmen ortaya çıktı. Her şeyin bir kurgu olduğunu dile getiren Furkan, itirafları ile herkesi şaşkına çevirdi.

Kısmetse Olur Aşkın Gücü'nde Kadına Şiddet iddiası! Furkan Ağca'dan kurgu itirafı ile ilgili etiketler Kısmetse Olur Aşkın Gücü Furkan Ağca
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.