Kısmetse Olur 26 Mart'ta haftanın finalinde kim elendi?

Kısmetse Olur 26 Mart akşamı yayınlanan haftanın finalinde Tankut elenen isim oldu. Dün gece yayınlanan haftanın finali bölümünde Melis'in haftanın birincisi olmasıyla Onur'un yarışmaya veda etmesi beklenirken Tankut, "abilik" yaparak yarışmadan elenmek istediğini açıkladı. Diğer adaylar kendisine engel olmak istese de Kısmetse Olur 26 Mart'ta programa veda eden kişi Tankut oldu. İşte Kısmetse Olur'da yaşanan tüm gelişmeler....

Kısmetse Olur 26 Mart akşamı yayınlanan haftanın finalinde evdeki yarışmacılar gözyaşlarına boğuldu. Dün gece Onur'un yarışmadan elenmesi beklenirken Tankut son anda yarışmadan çekilmek istediği belirtince dengeler değişti. Akşam yayınlanan heyecan dolu bölümde Melis ve İlkay haftanın birincileri seçildi. Elenme adayları arasında bulunan Onur, Melis'in daha fazla oy alması nedeniyle elenmesi kesinleşen isim oldu. Aycan ile Onur'un henüz bir araya gelmesinden dolayı bu duruma engel olmak isteyen Tankut, evi bir anda terk etti ve yarışmadan ayrılmak istediğini dile getirdi. Dün gece Kısmetse Olur'da neler oldu haber detayda...

Kısmetse Olur kim elendi sorusu damat adayları arasında yaşanan flaş gelişmenin ardından kesinleşirken Onur'u kurtarmak isteyen Tankut kendisini feda etti. Sevilen programda bu hafta Melis'in haftanın birincisi olmasıyla Onur'un yarışmaya veda etmesi beklenirken Tankut, "abilik" yaparak yarışmadan elenmek istediğini belirtti. Diğer adaylar kendisine engel olmak istese de Kısmetse Olur 26 Mart'ta programa veda eden kişi Tankut oldu. Gelecek bölümün tanıtım videosunda yer alan bilgilere ise İlkay ve Rabia cephesinde yeni gelişmeler yaşanacak. izleyicileri merakla yarışmanın yeni bölümlerini bekliyor.

KISMETSE_OLUR

Onur ile Aycan'ın aylar sonra bir araya gelerek mutlu bir ilişkiye adım atmaları herkesi sevindirirken ilk haftadan Onur'un evden gönderilecek olması Tankut'a ağır geldi. Yarışmadan ayrılmak istediğini belirterek Onur'un yerine eve veda eden Tankut, yarışmanın arihinde bir ilki gerçekleştirdi.

Son bölümde Şehmus ile annesinin diyalogları bölüme yine damga vururken gelin adayı Yağmur’un söyledikleri anneyi kızdırdı. “Sizinle evlenmeyeceğim ama Şehmus ile evleneceğim” diyen Yağmur’un açıklamaları karşısında oldukça şaşıran Şehmus’un annesi oğlunun kendisiyle evlendiği takdirde bir daha onunla görüşmeyeceğini ifade etti. Onur ile Aycan’ın yeniden bir araya gelmesi takipçilerini sevindirirken Tankut’un yaptığı davranış tüm yarışmacıları gözyaşlarına boğacak. Adnan, Melis, Onur, Didem, Aycan ve Farima’nın ağlamalarının arkasındaki neden ise çok geçmeden anlaşıldı.

TANKUT’A NE OLACAK?

Eleme stresinin yaşandığı gece gözyaşlarına boğan olay adayları oldukça zor durumda bırakacak. Seda Akgül’ün yaptığı “Bu koca yürekli adam şimdi dışarıda ne yapıyor? Programda bir ilk, olmadı, olamazdı” diyerek kötü haberi yarışmacılarla paylaşacak. Açıklamanın ardından evden ayrılan Tankut’un başına ne geldiği ise izleyici ile buluşan bölümde ortaya çıkacak.

AYCAN: GURURUM UMRUMDA DEĞİL

Onur’un doğum gününde kendisine soğuk davranmasından sonra ağlamaya başlayan Aycan “Sevdiğin adam orada eğleniyor, sen de bir yabancı gibi izliyorsun” demişti. Aycan’ın üzgün görüntülerinin erkekler evine verilmesiyle birlikte yaşananları unutma kararı alan Onur, gelin adaylarının bulunduğu eve giderek Aycan’a destek oldu. Aycan’ı affettiğini söyleyen Onur, aldığı köpeğin adını “On-Ay” koyarak Aycan’a karşı hala bir şeyler hissettiğini saklamadı. Haftanın önemli görüntülerinin yer aldığı fragmanda “Gururum umurumda değil, seviyorum” diyen Aycan’a sarılan Onur, onun yokluğunda evde yaşadıklarını anlattı.

Kısmetse Olur 26 Mart'ta haftanın finalinde kim elendi? ile ilgili etiketler kısmetse olur 26 mart haftanın finali tankut
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.