Kışlada dehşet! Ayaklarından zincirle bağlanmış askerin cesedi su deposunda bulundu

Siirt'te dün geceden itibaren aranan bir askerin cenazesi su deposunda bulundu. Siirt Başsavcılığı ölen askerle ilgili soruşturmanın sürdüğünü, cesedinin otopsi için Diyarbakır'a gönderildiğini açıkladı.

Siirt 3'üncü Komando Tugay Komutanlığına bağlı Doğu Kışla Taburunda vatani görevini yapan ve dün geceden itibaren aranan bir askerin cenazesi sabah saatlerinde su deposunun içinde bulundu.

AYAKLARINDAN ZİNCİRLE BAĞLI

Olayın savcılığa haber verilmesiyle yapılan araştırmada, ayaklarına zincir bağlı olduğu belirtilen askerin cenazesi bulunduğu yerden çıkarılarak otopsi yapılmak üzere Siirt Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

BAŞSAVCILIKTAN ÖLEN ASKERE İLİŞKİN AÇIKLAMA

Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı, Şehit Piyade Binbaşı Zafer Kılıç Kışla Komutanlığın'da su tankında bulunan Piyade Er. D.Ö.'nün ölümüne ilişkin açıklamada bulundu.

Siirt Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, "Piyade Er D.Ö.'nün su tankında ölü olarak bulunduğunun bildirilmesi üzerine Cumhuriyet Başsavcılığınca derhal yerinde gerekli incelemeler yapılmıştır. Olay yerinde yapılan inceleme sonrası Siirt Devlet Hastanesi morunda piyade Er. D.Ö.'nün cesedi üzerinde ölü muayene işlemi yapılarak klasik otopsi işlemi için Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na sevk edilmiştir. İnceleme ve soruşturma işlemi devam edilmekte olup gelişmelerden ayrıca bilgi verilecektir" denildi.

Kışlada dehşet! Ayaklarından zincirle bağlanmış askerin cesedi su deposunda bulundu ile ilgili etiketler Siirt asker Ceset kışla zincir su deposu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.