Kıskançlık krizi! Şevval Şahin ile Kayra Türkoviç, Yiğit Marcus Aral için birbirine girdi

Magazin gündeminden son günlerde düşmek bilmeyen Yiğit Marcus Aral ile tescilli güzel Şevval Şahin çifti yeni bir olayla daha adından söz ettirdi. Geçtiğimiz aylarda sevgilisiyle yemek yiyen Kerem Kamışlı'yı sandalyesiyle birlikte denize atan Marcus'un bu şok hareketinin ardından Şevval Şahin de sevgilisine mesaj atan meslektaşı Kayra Türkoviç'e tokat attı.

Kerem Kamış'lıyı sandalye ile denize atan Mercus Aral ve Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin yeni bir olaya daha karıştı. Sevgilisinin ardından genç modelin de adı şiddet olayına karıştı. Şevval Şahin'in Marcus Aral'a mesaj atan manken Kayra Türkoviç'e karşılaştığı defilede tokat attığı ve tartakladığı iddia edildi. Taraflardan konuya ilişkin açıklama gelmedi.


Yaşadıkları kısa bir ayrılık sürecinde 22 yaşındaki model Şevval Şahin'in yemeğe çıktığı Kerem Kamışlı'yı 24 Haziran'da Üsküdar'daki bir restoranda sandalye ile denize atan yazılım mühendisi Marcus Aral, adından söz ettirirken çift yeni bir olaya daha karıştı.

Kıskançlık krizi! Şevval Şahin ile Kayra Türkoviç, Yiğit Marcus Aral için birbirine girdi

 
DEFİLEDE KARŞILAŞINCA OLANLAR OLDU...

Takvim'in haberine göre; Şevval Şahin, daha önce sevgilisi Marcus'la mesajlaştığını öğrendiği 19 yaşındaki iç mimarlık öğrencisi ve model Kayra Türkoviç ile bir defilede karşılaştı. Türkoviç'in üzerine yürüyen tescilli güzelin tokat attığı iddia edildi.

Kıskançlık krizi! Şevval Şahin ile Kayra Türkoviç, Yiğit Marcus Aral için birbirine girdi

Çıkan haberlerin ardından Şevval Şahin ve Kayra Türkoviç cephesinden konuya ilişkin herhangi bir açıklama gelmedi.

 

Marcus Aral geçtiğimiz günlerde Taksim'de saldırıya uğramıştı. Aral bir grup tarafından yere yatırılarak tekme tokat öldüresiyle dövülmüştü.

Kıskançlık krizi! Şevval Şahin ile Kayra Türkoviç, Yiğit Marcus Aral için birbirine girdi ile ilgili etiketler Şevval Şahin Kerem Kamışlı Yiğit Marcus Aral Kayra Türkoviç
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.