Kıskançlık krizi Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç aşkının sonu oldu! İşte o projedeki adam...

Ünlü oyuncu Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç arasındaki ayrılığın nedeni konusunda şok bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre; bir proje konusunda bir araya gelen Özdemir ile Şükrü Özyıldız’ın samimiyetinin Oğuzhan Koç’u kızdırdığı iddia edildi.

Geçtiğimiz yaz ayına damga vuran Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç aşkı sona erdi. İlişkinin geçtiğimiz haftalar içerisinde sürpriz bir şekilde ayrılıkla sonuçlanmasının ardından ikili sessiz sedasız bir şekilde sosyal medyadan birbirlerini takipten çıkardı.

Hayranları tarafından oldukça sevilen çift, ayrılık konusunda açıklama yapmaktan uzak kaldı.

Kıskançlık krizi Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç aşkının sonu oldu! İşte o projedeki adam...

Ancak son bir iddiaya göre; bir proje konusunda Demet Özdemir’in Şükrü Özyıldız ile beraber rol aldıkları "Aşk Taktikleri" filminin çekimlerinde yakınlaştıkları dikkatlerden kaçmadı. Bu durum ise Koç’a rahatsızlık verdi. Özyıldız'ın Demet Özdemir için söylediği, "Onunla çalışmak çok keyifliydi. Umarım tekrardan çalışırız" iltifatları Koç’u iyice kızdırdı.

Kıskançlık krizi Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç aşkının sonu oldu! İşte o projedeki adam... - Resim : 2

Özyıldız’ın bu sözlerini kıskanan Oğuzhan Koç'un aşkına soğuk tavırlar sergilediği ve ikili arasında da ufak bir tartışma çıktığı iddia edildi. Bu kavganın ardından ise Özdemir ile Koç ikilisinin kısa bir ayrılık yaşadığı söylendi.

Kıskançlık krizi Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç aşkının sonu oldu! İşte o projedeki adam... ile ilgili etiketler Demet Özdemir Oğuzhan Koç şükrü özyıldız
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.