Kıskanç sevgilinin intikamı korkunç oldu!

Tayvan’da kıskançlık krizine giren bir kadın, uykuda olduğu sırada sevgilisinin cinsel organını kesti. Acı içerisinde uyanan 52 yaşındaki sevgilisi hayatının şokunu yaşadı.

Tayvan’ın Changhua bölgesindeki Xihu kasabasında kıskanç kadın, sevgilisinin uyuduğu sırada cinsel organını kesti. Soyadı Huang olarak belirlenen 52 yaşındaki kişinin yemek yedikten sonra uykuya daldığı daha sonra şiddetli bir acı ile uyandığı ifade edildi.

Kıskanç sevgilinin intikamı korkunç oldu!

MAKASLA CİNSEL ORGANINI KESİP TUVALETE ATTI

Yerel medya,Huang'ın uyandığında cinsel organının bir kısmının koptuğunu farkettiğini aktardı. Phung isimli 40 yaşındaki kadının sevgilisinin cinsel organını mutfak makasıyla kestiği ve kopan parçayı tuvalete attığı kaydedildi.

KISKANÇ SEVGİLİ SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Olayın ardından Phung'un polise teslim olduğu ve suçunu itiraf ettiği ifade edildi. Hastaneye kaldırılan Huang'un ameliyata alındığı ve sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kıskanç sevgilinin intikamı korkunç oldu! ile ilgili etiketler tayvan sevgili dehşeti cinsel organ
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.