Kıskanç koca dehşeti az kalsın faciaya neden oluyordu: İnternetten öğrendiği ortaya çıktı

Denizli'de eşiyle ilişki yaşadığından şüphelendiği patronun aracına bomba yerleştiren koca gözaltına alındı. Suçunu itiraf eden H.D. bomba yapımını internetten öğrendiğini anlattı. Aracına bomba yerleştirilen kişinin ise 3 gün boyunca patlayıcı yerleştirilmiş otomobille gezdiği ortaya çıktı.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde karısıyla ilişkisi olduğunu öne sürdüğü kişinin otomobiline el yapımı patlayıcı yerleştiren şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Asmalıevler Mahallesi'nde apart işletmeciliği yapan M.A. otomobilinin sol arka çamurluğunun içinde beyaz bir poşet bulunduğunu fark etti.

M.A'nın çamurluktan çıkarmak için çektiği poşetin içinden yere bir cep telefonu düştü. Şüphelenen M.A, durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekibi, poşetin içinde el yapımı patlayıcı bulunduğunu tespit etti. Bomba imha ekibi, el yapımı patlayıcıyı kontrollü şekilde patlattı. Olay yeri inceleme ekibi de düzenek ve otomobilde parmak izi taraması yaptı.

Kıskanç koca dehşeti az kalsın faciaya neden oluyordu: İnternetten öğrendiği ortaya çıktı

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Yürütülen soruşturma kapsamında Zeytinköy Mahallesi'nde oturan mevsimlik orman işçisi 4 çocuk babası H.D. (43) gözaltına alındı.

Şüphelinin evinde yapılan aramada, patlayıcı yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.

İfadesinde boşanma aşamasında olduğu, apartta çalışan eşinin, patronu M.A. ile ilişkisi olduğunu iddia eden H.D, suçunu itiraf etti.

Kıskanç koca dehşeti az kalsın faciaya neden oluyordu: İnternetten öğrendiği ortaya çıktı - Resim : 2

AYNI OTOMOBİLE BİNMELERİNİ BEKLEDİ

İnternet sitelerinden öğrenerek hazırladığı el yapımı patlayıcıyı 3 gün önce M.A'nın otomobiline yerleştirdiğini anlatan H.D, infilak ettirmek için eşiyle patronunun aynı anda otomobile binmesini beklediğini, bu gerçekleşmeyince uzaktan kumandayı çöpe attığını söylediği öğrenildi.

3 GÜN PATLAYICI İLE GEÇTİ

Öte yandan 3 gün boyunca patlayıcı yerleştirilmiş otomobille gezen M.A, şok yaşadı. M.A, güvenlik gerekçesiyle şehir dışına bir yere yerleştirildi.

Kıskanç koca dehşeti az kalsın faciaya neden oluyordu: İnternetten öğrendiği ortaya çıktı ile ilgili etiketler Denizli bomba kıskanç koca araba
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.