Kısıtlamayı ihlal eden motosikletliden skandal tehdit: Savcı akrabam var!

Koronavirüs tedbirleri dolayısıyla tam kapanma döneminde kısıtlamayı ihlal eden bir motosiklet sürücüsü “Savcı akrabam var” dedi. Sürücü, gazetecilerce görüntülendiğini anlayınca kelepçeli halde kaçmaya çalıştı.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesine bağlı Vatan Bulvarı üzerindeki polis denetim noktasında gerçekleşen olayda, rutin kontrol için durdurulan motosiklet sürücüsü Hüseyin S., kısıtlamayı ihlal ettiği için cezai işleme tabi tutulacağı sırada trafik polisinin üzerine yürüyüp, mukavemet göstererek “Savcı akrabam var” diyerek tehditler savurdu.

Kısıtlamayı ihlal eden motosikletliden skandal tehdit: Savcı akrabam var!

GAZETECİLERİ GÖRÜNCE KAÇMAYA ÇALIŞTI

O sırada bölgeye takviye polis ekipleri sevk edildi. Hüseyin S. kelepçelenerek taşıma aracı beklerken görüntü alan gazetecileri görünce olay yerinde koşarak kaçmaya çalıştı.

"KENDİMİ ÖLDÜRÜRÜM, ÇEKMESİN"

Kaçamadan yakalanan şahıs kendisini yere atarak “Kendimi öldürürüm, çekmesin. Canımı al Allah’ım” diyerek bağırdı. Gelen taşıma aracı ile işlemleri yapılmak üzere polis merkezine götürülen Hüseyin K’nin motosikleti ise çekici yardımı ile yediemin otoparkına kaldırıldı.

Kısıtlamayı ihlal eden motosikletliden skandal tehdit: Savcı akrabam var! - Resim : 2

Kısıtlamayı ihlal eden motosikletliden skandal tehdit: Savcı akrabam var! ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.