Kısıtlamayı ihlal eden 50 kişi internet kafede yakalandı!

Esenyurt'ta bir internet kafeye emniyet güçlerince düzenlenen operasyonda, korona önlemlerinin ihlal edildiği tespit edildi. Kapıyı açmamak için yaklaşık 2 saat boyunca mücadele eden kafe sahibinin işletmesin de, yaşları 14 ile 19 arasında değişen 50 kişi oyun oynarken yakalandı. Önlemlere uymayan kişilere 3 bin 470 lira para cezası uygulanırken, yaşı 15 yaşının altında olan çocuklar güvenlik güçleri tarafından ailelerine teslim edildi. Ruhsatsız olan kafe ise zabıta ekiplerince mühürlendi.

KAFENİN SAHİBİ POLİSE KAPIYI AÇMAK İSTEMEDİ

Emniyet güçleri, Esenyurt Bağlarçeşme Mahallesi'nde bulunan ve içinde bir internet kafenin de yer aldığı iş merkezine giren çocukların uzun süre dışarı çıkmamasından şüphelenerek, işletmeyi kontrol etmek için harekete geçti.

Kısıtlamayı ihlal eden 50 kişi internet kafede yakalandı!

Polis ekipleri, internet kafenin kapısını çalarak içeri girmek istedi ancak kafenin sahibi kapıyı açmak istemedi. Güvenlik güçlerinin ikazlarına rağmen kapının açılmaması üzerine savcılıktan izin alınarak, olay yerine çilingir çağrıldı. Çilingirin geldiğini haber alan işletme sahibi daha fazla dayanamayarak kapıyı açmak zorunda kaldı.

Kısıtlamayı ihlal eden 50 kişi internet kafede yakalandı! - Resim : 2

İçeri giren emniyet güçleri, internet kafede yaşları 14 ile 19 arasında değişen yaklaşık 50 kişiyi oyun oynarken tespit etti.

Kısıtlamayı ihlal eden 50 kişi internet kafede yakalandı! - Resim : 3

ÇOCUKLAR DOLABIN ARKASINA SAKLANDILAR

Yapılan operasyonda oyun oynayan bazı çocuklar ise gizlenmeye çalıştı. Dolabın arkasına saklanan iki çocuk, güvenlik güçlerinin yaptığı aramalarda bulunarak tekrar yerlerine oturtuldu.

Kısıtlamayı ihlal eden 50 kişi internet kafede yakalandı! - Resim : 4

İŞLETME RUHSATSIZ ÇIKTI!

İşyerinin belgelerini kontrol eden polis ekipleri, internet kafenin ruhsatsız olduğunu belirledi. Durumu fark edip, olay yerine zabıta ekiplerini çağıran ekipler işyerini mühürletti. Önlemlere uymayan kişilere 3 bin 470 lira para cezası uygulanırken, yaşı 15 yaşının altında olan çocuklar güvenlik güçleri tarafından ailelerine teslim edildi. İşletme sahibine ise idari para cezası kesildi.

DHA

Kısıtlamayı ihlal eden 50 kişi internet kafede yakalandı! ile ilgili etiketler internet kafe koronavirüs kısıtlaması korona kısıtlaması kovid-19

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.