Kısıtlamayı deldi, kendisini araca kilitledi

Aksaray'da sokağa çıkma kısıtlamasını delen bir sürücü, polis ekiplerine yakalandı. Uygulama noktasında duran sürücü, karşısında gazetecileri görünce kendisini ve arkadaşını araca kilitledi.

Tüm yurtta olduğu gibi Aksaray’da da koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında geniş çaplı denetimler yapılıyor.

Kent genelinde yapılan uygulamalarda tüm araçlar tek tek durdurularak kontrolden geçirilirken, Zafer Mahallesi Eski Cezaevi Kavşağı'nda uygulama yapan polis ekipleri bir otomobili durdurdu. Sürücü Y.T. (24) ile arkadaşı U.M.’nin (23) izin belgesi olmadığını tespit eden polis ekipleri, sürücü ve arkadaşına cezai işlem uygulamak istedi.

Kısıtlamayı deldi, kendisini araca kilitledi

GAZETECİLERİ BAHANE ETTİ

Araçtan inmek üzereyken karşısında basın mensuplarını gören sürücü, aracın kapısını sert bir şekilde kapatıp kendini ve arkadaşını araca kilitledi. Gazetecilerin çekim yaptığını bahane ederek araçtan inmeyi reddeden iki gence sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etmekten 3 bin 150'şer TL’den 6 bin 300 TL idari para cezası kesildi.

Kısıtlamayı deldi, kendisini araca kilitledi - Resim : 2

Ceza işleminden sonra sürücü drift atarak olay yerinden ayrıldı. Bunun üzerine otomobil sürücüsüne tehlikeli araç kullanmaktan ve tekraren dur ihtarına uymamaktan 458 TL daha cezai işlem uygulandı. (İHA)

Kısıtlamayı deldi, kendisini araca kilitledi ile ilgili etiketler Aksaray polis Ceza kısıtlama

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.