Kısıtlamaya rağmen özel yatla denize açılıp, çırılçıplak poz verdiler!

Türkiye geneli koronavirüs kısıtlamaları artırılarak girilen tam kapanma döneminde Muğla'nın Göcek Koyu'nda şaşkınlık yaratan bir görüntü sosyal medyada büyük tepkiye yol açtı. Çevredeki vatandaşlar tarafından çekilen görüntüde özel yatlarıyla denize çıkan bir grup üzerindenkileri çıkararak birbirlerine çıplak poz verdiği görülüyor.

Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı Göcek Koyu'nda tam kapanma döneminde artırılmış kısıtlamalara rağmen yatıyla denize açılan bir grubun görüntüleri büyük tepki çekti.

Muğla'da vatandaşların kamerasına yansıyan görüntülerde tekneyle denize açılan bir grubun çıplak şekilde tekne üstünde durduğu ve kamerayla birbirlerinin fotoğraflarını çektikleri görülüyor.

2 ERKEK 6 KADIN YATLA DENİZE AÇILDI

Lider Gazete'den Ahmet Arğıllı'nın haberine göre; yüz kızartan görüntülerde 2 erkek ve 6 kadının olduğu anlaşılırken, kadınların birbirleri ile samimi pozlar verdiği ve bu anları da telefonla kaydettikleri görüldü.

Kısıtlamaya rağmen özel yatla denize açılıp, çırılçıplak poz verdiler!


SOYUNUP ÇIRILÇIPLAK POZ VERDİLER

Böyle bir görüntünün tam kapanma dönemi ve Ramazan ayı içerisinde ortaya çıkmış olması ise büyük bir infiale yol açarken rahat bir vaziyette tekne üzerinde uygunsuz şekilde dolaşan görüntülerdeki kişilerin kim oldukları ise merak konusu haline geldi.

Kısıtlamaya rağmen özel yatla denize açılıp, çırılçıplak poz verdiler! - Resim : 2

Kısıtlamaya rağmen özel yatla denize açılıp, çırılçıplak poz verdiler! ile ilgili etiketler Muğla yat Deniz tam kapanma kısıtlama
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.