Kısa sürede bu kadar parayı nasıl kazandı?

Kısa sürede nasıl para kazanılır? Kısa sürede nasıl zengin olunur? İşte 26 yaşındaki Burcu Sümer, son altı ay içinde yardım kuruluşlarına yaptığı 250.000 TL'den fazla bağış sayesinde ünlü derginin 'Yılın Kadınları' listesine girdi. Burcu Sümer kendi başarı hikayesinden yola çıkarak yeni üniversite mezunlarının iş fırsatı ve deneyimi gibi faktörler olmadan nasıl para kazanabileceğini anlattı.

Bundan birkaç ay önce 26 yaşındaki Burcu Sümer ünlü derginin Yılın Kadınları listesine girmişti. Burcu Sümer'in bu listeye alınmasının sebebi son altı ay içinde yardım kuruluşlarına yaptığı 250.000 TL'den fazla bağıştı. Burcu Sümer, kendi başarı hikayesi, yeni üniversite mezunlarının önündeki iş fırsatları ve iş deneyimi olmadan para kazanma imkanları hakkında, Your Money dergisine konuştu.

Kısa sürede bu kadar parayı nasıl kazandı?

Üniversiteden birkaç yıl önce mezun oldum. Fakat üniversite diplomasına sahip olmanın iş bulmakta çok büyük bir faydasını görmedim. Piyasada yeterince boş pozisyon yok ve olduğu zaman da öncelik genellikle erkeklere veriliyor. İnsan Kaynakları alanında çalışan arkadaşım anlattığına göre iş dünyası kadınlar için daha zor ve ne olacağı öngörülemeyen bir ortam. Çünkü kadınlar evlendiklerinde veya çocuk sahibi olduklarında uzun doğum iznine çıkıyorlar ya da aileleriyle ilgilenmeye kariyerlerinden daha fazla önem veriyorlar. Bu da işverenler için tam bir kâbus oluyor.

Kısa sürede bu kadar parayı nasıl kazandı? - Resim : 2

Dört yılımı verdiğim ve mezun olduğum alanla ilgili 6 ay süren başarısız iş arayışlarım sonunda pes ettim ve kendim için daha kolay bir yol seçtim. Ünlü bir moda markasının satış zincirinde mağaza müdür yardımcısı olarak işe girdim. Verdikleri maaş da günümüz koşulları açısından çok fena değildi.

Onca yıl emek harcadığım ve diplomasına sahip olduğum mesleği yapamadığım için kötü hissediyordum ama kendimi hayatın akışına bıraktım. En azından düzenli gelir sahibiydim ve yaptığım iş çok zor değildi, günlük tempo içerisinde başka şeylerle de ilgilenebiliyordum.

Kısa sürede bu kadar parayı nasıl kazandı? - Resim : 3

İki yıl kadar çalıştığım mağaza ekonomik sebeplerle kapandı. Bu süre içerisinde kendi evime çıkmıştım ve düzenli bir gelirim olmadan kiramı ödeyemezdim. Üstelik ehliyet kursuna kayıt olmuştum, bankadan çektiğim kredinin taksitleri vardı ve elimden geldiğince annemlere parasal yardımda bulunuyordum. İşsiz kalmak büyük borç altında ezilmeme neden olacaktı.

Deli gibi iş bulmak için sağa sola koşturmaya başladım ama şansımın yaver gittiğini söyleyemeyeceğim. Piyasada iş arayan çok fazla sayıda ve benden tecrübeli mağaza çalışanı vardı. Kendi alanımda da iş arayamazdım çünkü hiç tecrübem yoktu. Utana sıkıla baba evine dönmek zorunda kaldım. Moralim çok bozulmuştu ve depresyona girdim. Bütün gün yatak odamda oturup kaderime lanet okuyordum.

Kısa sürede bu kadar parayı nasıl kazandı? - Resim : 4

En yakın arkadaşım benim bu halime çok üzülüyordu ve sık sık ziyaretime gelerek beni neşelendirmeye çalışıyordu. En büyük yardım ise arkadaşımın sevgilisi Levent'ten geldi. Levent, arkadaşları aracılığıyla beni ikili opsiyonlar (Forex benzeri bir borsa ama çok daha basit ve hızlı) piyasası ile tanıştırdı. Levent bana yardım etmek için bana bu piyasada işlem yapma talimatlarını gönderdi, bilgisayarından aldığı ekran görüntüleriyle sistemin nasıl çalıştığını ve kendisinin bu işle nasıl para kazandığını detaylarıyla anlattı. Aklıma takılan her soruyu ona sorabileceğimi de söyledi ama ben internette okuyarak kendimi eğittim. Zaten sistem oldukça kolay ve anlaması basit. Sonunda denemeye karar verdim.

Sadece bir saat sonra Levent'e son derece duygusal bir eposta gönderdim. Hepsi büyük harfle şöyle yazmıştım, "100$ KAZANDIM!!! HEM DE GERÇEK HESAPLA! İNANAMIYORUM!!!" Ya çok şanslıydım ya da sistem gerçekten aşırı basitti çünkü takip eden ay içinde hesabımda 1.600 dolar birikmişti ve bütün borçlarımı ödemiştim.

Kısa sürede bu kadar parayı nasıl kazandı? - Resim : 5

Hesabımdaki para her geçen gün artmaya devam etti. Düzenli bir gelir elde etmiştim ve ikili opsiyon ticareti benim için sıkıcı olmayan bir işe dönüşmüştü. İşte o dönemde turnuvalar hakkında haberim oldu. Üstelik benim bir şey yapmama gerek bile olmadı çünkü gerçek hesap (deneme hesabı değil) sahibi bütün yatırımcılar otomatik olarak bu turnuvalara dahil oluyorlarmış. Ben bildiğim şekilde alım satım işine devam ediyordum. Başarılı işlemler gerçekleştirip aradaki farktan kâr ediyordum. Anlaşılan o ki turnuvada 2. olmuşum. Bu yüzden ödül parası da aldım.

Turnuvalar güzel bir sürpriz oldu çünkü ilave çaba sarf etmeden bonus kazanmıştım ve üstelik bu beni daha fazla işlem yapmaya teşvik etti. Çok heyecanlanmıştım ve bir ay içinde 1ncilik ödülünün sahibi oldum.

Şimdi dünyayı geziyorum, bol bol fotoğraf çekiyorum ve yardım kuruluşlarına bağışlarda bulunuyorum çünkü ben kadere inanan bir insanım. Bir zamanlar başkalarının benimle yaptığı gibi yaşadığım deneyimi paylaşmam gerektiğini hissediyorum. Bu yüzden Levent'in bana gönderdiği talimatları sayfamda paylaştım; hâlâ duruyorlar, bakabilirsiniz.

Burcu Sümer'in sayfasında paylaştığı başarılı işlem yapma talimatları:

1. Bir hesap oluşturun. Bu işlem tamamen bedava. Binomo web sitesine gitmek için tıklayın. Site yeni bir sayfa veya sekmede açılacaktır. Burada yazılı tarifleri takip etmek için sayfalar veya sekmeler arasında gidip gelebilirsiniz. Siteye gittiğinizde ilk göreceğiniz şu olacak:

Kısa sürede bu kadar parayı nasıl kazandı? - Resim : 6

2. "JOIN NOW" düğmesini tıklayın. E-posta adresinizi yazın. Tebrikler! Hesabınız oluştu.

Kısa sürede bu kadar parayı nasıl kazandı? - Resim : 7

İkili opsiyonların ne olduğunu anlatan öğretici bir video başlayacak. Çok uzun değil dolayısıyla sonuna kadar izlemenizi öneririm. Videoda para kazanmak için neler yapmak gerektiği anlatılıyor.

3. Öğretici videodan sonra hesabınızı göreceksiniz. Kendi adınıza hesap oluşturduğunuzda size 1.000 dolarlık deneme parası veriyorlar. Bunu ekranın üstünde görebilirsiniz.

Kısa sürede bu kadar parayı nasıl kazandı? - Resim : 8

Deneme parasını kullanarak ticarete başlayabilirsiniz. Bütün bunlar tamamen BEDAVA! Endişelenmeyin, herhangi bir ödeme yapmanız gerekmiyor.

4. Bundan sonraki adımlar da çok kolay.

Kısa sürede bu kadar parayı nasıl kazandı? - Resim : 9

I. Tercih ettiğiniz para çiftini seçin. Örneğin Euro/Dolar çiftini (resimde gösterildiği gibi) seçmek için EUR/USD bağlantısını tıklayın.


II. Yatırımınızı yapın. Minimum yatırım 1 dolardır.


III. İşlem sonu zamanını seç. İşlem sonu zamanı, kazanmak için tahmininizin doğru çıkmasıgeken zaman sınırıdır. Minimum işlem sonu zamanı 1 dakikadır. Ben genellikle 1 ila 5 dakika arası seçim yapıyorum. 

IV. Tahmininizi belirleyin ve UP ya da DOWN düğmesini tıklayın. İşlem, bu iki düğmeden birini tıkladığınızda başlar.

5. Seçtiğiniz işlem sonu zamanının bitmesini bekleyin. Eğer doğru tahminde bulunmuşsanız yeni bir pencere açılır.

Kısa sürede bu kadar parayı nasıl kazandı? - Resim : 10

Tebrikler! Yatırdığınız 1000$ 1 dakika içinde 1186$ oldu. Dememiş miydim çok basit diye?

Bana hâlâ inanmayanınız varsa, işte e-cüzdanım:

Kısa sürede bu kadar parayı nasıl kazandı? - Resim : 11

Kısa sürede bu kadar parayı nasıl kazandı? ile ilgili etiketler burcu derin kısa zamanda para kazanma
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.