Kısa süre önce aşk yaşamaya başlayan Buray ile Ayşe Özyılmazel ayrıldı

Pop şarkıcısı Buray ile köşe yazarı ve şarkıcı Ayşe Özyılmazel sürpriz bir aşka yelken açmıştı. Kısa süre önce birlikteliklerini sosyal medyadan ilan eden ikilinin aşkı kısa sürdü. 38 yaşındaki Buray, kendisinden 4 yaş büyük olan Ayşe Özyılmazel'den ayrıldığını açıkladı.

Bir süredir aşk yaşadıkları konuşulan şarkıcı Buray ile köşe yazarı Ayşe Yılmazel geçtiğimiz günlerde beraber katıldıkları bir düğünde ilk kez yan yana görüntülenmişlerdi. Buray, gittikleri düğünde Ayşe Özyılmazel'le çekilen bir fotoğraf karesini Instagram hesabından yayınlayarak iddiaları doğrulamıştı.

AŞKLARI KISA SÜRDÜ

Yaptıkları paylaşımla ilişkilerini ilan eden çiftin mutluluğu çok kısa sürdü. Jet hızıyla aşk yaşamaya başlayan çift jet hızıyla ayrıldı. Alaz Alaz, Sen Sevda mısın?, Seni Sevmiyorum Artık, Mecnun, Deli Divana, Tac Mahal, Seni Sevmiyorum Artık gibi şarkılarıyla tanınan ünlü popçu Buray, Ayşe Özyılmazel'le ayrıldıklarını açıkladı.

Buray ile Ayşe Özyılmazel jet hızıyla ayrıldı


NEDEN AYRILDILAR?

Ayrılık hakkında konuşan Buray "İlişkimiz gitmiyor" dedi ve Ayşe Özyılmazel'le hayat tempolarının uymadığını söyledi. Ayrıca Buray "Aşka kalbinizi kapadınız mı?" sorusu karşısında "Aşka kalbimi kapatmadım. Neden kapatayım" yanıtını verdi.

 

Kısa süre önce aşk yaşamaya başlayan Buray ile Ayşe Özyılmazel ayrıldı ile ilgili etiketler Buray Ayşe Yılmazel
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.