Kış uykusunda olması gereken boz ayı Tunceli yollarında görüntülendi

Tunceli’de kış uykusunda olması gereken bir boz ayı, karlı yollarda gezinirken görüldü. Boz ayıyı cep telefonu ile kaydeden taksi şoförü, hayvanın bir süre sonra ormanlık alana yöneldiğini söyledi.

Tunceli’de Pülümür Vadisi'nde 3 boz ayının karlı alanda yiyecek ararken görüntülenmesinin ardından bu kez de kış uykusunda olması gereken bir boz ayı Hozat karayolunda karlı yollarda gezinirken görüldü.

Kış uykusunda olması gereken boz ayı Tunceli yollarında görüntülendi

Cihan Seçkin isimli ticari taksi şoförü, yolda seyir halindeyken bir anda boz ayıyla karşılaştı. Görüntüleri kaydeden Seçkin, "Normalde bu zamanlarda kış uykusunda olması gerekiyordu. Görünce oldukça şaşırdım. Yol genişletme çalışma yapıldığı için karlı alanda ilerleyemiyordu o yüzden karayolunu takip ederek ilerliyordu. Bir süre takip ettikten sonra anayoldan çıkıp ormanlık alana doğru giderek gözden kayboldu” dedi.

İHA

Kış uykusunda olması gereken boz ayı Tunceli yollarında görüntülendi ile ilgili etiketler Tunceli boz ayı Hozat kara yolu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.