Kış eğlencesi: 423 metre uzunluğundaki buz kaydırağı ilgi odağı oldu!

Büyük şeyleri hızla inşa etmesiyle ünlenen Çin’deki bir eğlence parkına inşa edilen 423 metre uzunluğundaki buz kaydırağı yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı haline geldi. Özellikle gece vakti ışıklandırmalarıyla gözlere de hitap eden park, her yaştan insanın beğenisini kazandı.

Büyük şeyleri hızla inşa etmesiyle adını duyuran Çin, bu kez de insanları eğlendirmek için yüzlerce metre uzunluğunda bir buz kaydırağı inşa etti. 

423 METRE UZUNLUĞUNDA

Çin’in kuzeydoğusundaki Harbin kentinde bulunan, Harbin Buz-Kar Dünyası isimli eğlence merkezinde 423 metre uzunluğunda buzdan kaydırak yapıldı.

Ülkedeki en büyük buz ve kar tema parklarından biri olan eğlence merkezinde, 230 bin metreküp buz ve kar kullanılarak görkemli bir kış dünyası oluşturuldu.

Eğlence merkezi ayrıca, 2022 Pekin Kış Olimpiyatları’ndan da parçalar içeriyor.

Buz ve kar endüstrisi ile ünlü Harbin kenti, kış aylarında yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı haline geliyor.

Kış eğlencesi: 423 metre uzunluğundaki buz kaydırağı ilgi odağı oldu! ile ilgili etiketler Çin park buz kaydırağı 423 metre uzun en kaydırak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.