Kırşehir Belediyespor Sakaryaspor yarı final maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Türkiye 2. Lig Play Off yarı final ilk maçında Kırşehir Belediyespor Sakaryaspor maçı ne zaman sorusu taraftarlar tarafından merak edilmekte. Kırşehir Belediyespor Sakaryaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak.

Türkiye 2. Lig Play Off yarı final ilk maçında Sakaryaspor deplasmanda Kırşehir Belediyespor’a konuk oluyor. Yeniden TFF 1. Lig’e çıkarak Süper Lig’e geri dönmek adına play off u geçerek taraftarlarını sevindirmek isteyen yeşil siyahlılar final yolunda son adımı da geçmenin düşüncesinde.

20 Mayıs 2021 Perşembe akşamında Kırşehir Ahi Stadyumu’nda oynanacak olan Kırşehir Belediyespor Sakaryaspor maçı saat 16.00’da başlayacak. Kırşehir Belediyespor Sakaryaspor maçını canlı yayınlayacak kanal henüz açıklanmadı.

Kırşehir Belediyespor Sakaryaspor yarı final maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Türkiye 2. Lig Play Off çeyrek final maçlarında Kırşehir Belediyespor rakibi Kırklarelispor’u 2-1 ve 0-0’lık skorlarla; Sakaryaspor’da rakibi Vanspor’u 2-0 ve 2-0’lık skorlarla eleyerek adlarını yarı finale yazdırmayı başardı.

Stat: Kırşehir Ahi Stadyumu
Tarih: 20 Mayıs 2021 Perşembe
Saat: 16.00
Yayın: Yok

Kırşehir Belediyespor Sakaryaspor yarı final maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? ile ilgili etiketler Sakaryaspor Kırşehir Belediyespor
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.