Kırmızı Oda'ya Masumlar Apartmanı'ndan sürpriz transfer! İşte Doktor hanımın finaldeki konuğu

TV8 ekranlarının fenomen dizisi Kırmızı Oda’ya Masumlar Apartmanı dizisinden bomba bir misafir geliyor. Sezon finalinde bir kez daha izleyenleri kendisine bağlamayı hedefleyen Kırmızı Oda, akılları baştan almayı çalışıyor.

Eylül ayında yeniden bomba gibi geri dönmeye hazırlanan Kırmızı Oda dizisi 42. bölüm ile 18 Haziran Cuma akşamında sezon finali yaparak ekranlara kısa bir mola verecek. Daha öncesinde Erkan Petekkaya, Yiğit Özşener, Melisa Aslı Pamuk, Esra Ronabar gibi ünlü isimlerin konuk olarak katıldığı Kırmızı Oda dizisinin sezon finaline bomba gibi bir isim katılacak.

Sadi karakterini canlandıran Erkan Petekkaya’nın oldukça sevildiği Kırmızı Oda dizisinde Sadi’nin hayat hikayesi herkesi derinden etkilemiş ve sezon finalinde neler yaşanacağı şimdiden merak konusu olmuştu.

Kırmızı Oda'ya Masumlar Apartmanı'ndan sürpriz transfer! İşte Doktor hanımın finaldeki konuğu

GÜLBEN KIRMIZI ODA’DA

Kırmızı Oda 42. bölüm sezon finali fragmanı kısa zamanda trendler listesine girerken Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakterine hayat veren Merve Dizdar’ın konuk oyuncu olarak katılacağı belirtildi.

Gülben karakterinin sezon finali fragmanında yer alması Kırmızı Oda dizisi hayranlarını oldukça mutlu ederken Gülben’in Doktor hanıma anlatacakları da heyecanla beklenmeye başlandı. Daha öncesinde Demet Özdemir’in konuk olarak katıldığı Kırmızı Oda dizisinde Merve Dizdar’ın nasıl bir etki bırakacağı da yakın takip edilmekte.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kırmızı Oda Dizi (@kirmizioda.dizi)'in paylaştığı bir gönderi

MERVE DİZDAR KİMDİR?

25 Haziran 1986 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Merve Dizdar, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi’nde oyunculuk eğitimi aldıktan sonra Kadir Has Üniversitesi’nde de ileri oyunculuk eğitimi gördü. 2018 yılında Gülhan Altundaşar ile evlendi.

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 kadrosunda da yer alan Dizdar, Mucize Doktor dizisinde de rol aldı. Dizdar son olarak TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakterine hayat verdi.

Kırmızı Oda'ya Masumlar Apartmanı'ndan sürpriz transfer! İşte Doktor hanımın finaldeki konuğu ile ilgili etiketler Kırmızı oda gülben merve dizdar masumlar apartmanı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.