Kırmızı Oda'nın Mitra'sı Melisa Aslı Pamuk ile Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup'tan kötü haber

Bir süre önce modellikten oyunculuğa geçiş yapan ve son olarak Kırmızı Oda dizisinin kadrosunda yer alan Melisa Aslı Pamuk ile Beşiktaş forması giyen Oğuzhan Özyakup'un evlenecekleri konuşulurken üzücü bir haber geldi. Hollanda doğumlu çift ayrılık kararı aldı.

İki yıldır aşkları dolu dizgin devam eden ve bu yaz nikah masasına oturacakları konuşulan oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup'un ilişkilerini noktaladıkları ortaya çıktı.

Kırmızı Oda'nın Mitra'sı Melisa Aslı Pamuk ile Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup'tan kötü haber

INSTAGRAM'DAN BİRBİRLERİNİ SİLDİLER

Bir süre önce Instagram'dan birbirlerini takip etmeyi bırakan 30 yaşındaki Melisa Aslı Pamuk ile 28 yaşındaki Oğuzhan Özyakup'un ayrıldığı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ayrılık haberleri konuşulmaya devam ederken çiftle ilgili ortaya atılan iddia doğru çıktı. Özyakup'un sürekli erkek arkadaşlarıyla tatile çıkmasından sıkılan Pamuk ilişkisini bitirme kararı aldı.

Uzun zamandır gözlerden uzak bir ilişki yürüten ve evlenecekler gözüyle bakılan çiftin sosyal medyadan birbirlerini takip etmeyi bırakması iddiaları doğruladı.

Kırmızı Oda'nın Mitra'sı Melisa Aslı Pamuk ile Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup'tan kötü haber - Resim : 2

 
ABLASI BARIŞTIRMAYA ÇALIŞTI

Her ikisi de Hollanda doğumlu olan çift sürpriz bir kararla yollarını ayırdı. Evlilik haberleriyle hem sevenlerini hem de Beşiktaş taraftarını mutlu eden çiftin barışması için Oğuzhan Özyakup'un araya giren ablası Şermin Özyakup'un çabaları da olumsuz sonuçlandı.

Kırmızı Oda'nın Mitra'sı Melisa Aslı Pamuk ile Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup'tan kötü haber - Resim : 3

İŞTE AYRILIĞIN SEBEBİ

İkilinin yakın çevresinden edinilen bilgiye göre; Güzel oyuncu, aşkının sık sık arkadaşlarıyla tatil yapmasından ve kendine yeterince vakit ayırmamasından bunaldı. Aşklarını gözlerden uzak yaşayan Pamuk bu durumdan dolayı yıprandı. İkili ayrılık kararını karşılıklı oturarak aldı.

 EVLENME TEKLİFİ ETMİŞTİ

Aşkları yaklaşık iki yıl önce başlayan Melisa Aslı Pamuk ile Oğuzhan Özyakup'un birlikteliği magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Özyakup'un sevgilisine gizlice evlenme teklifi ettiği iddia edilmişti. Süper Lig'in sona ermesi ve dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının da etkilerinin azalmasıyla sevgilisiyle nikah masasına oturmayı planlayan Özyakup, süreci hızlandırmış ve bu haberlerle Beşiktaş taraftarını da heyecanlandırmıştı. Nikah tarihi için yaz aylarının düşünen çift evlilik yolunda ilerlerken ilişkisini sonlandırdı.


Kırmızı Oda'nın Mitra'sı Melisa Aslı Pamuk ile Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup'tan kötü haber - Resim : 4

ESTETİK İDDİALARIYLA GÜNDEMDE


2011 Miss Turkey Güzeli seçilen ve modellikten oyunculuğa geçiş yapan Melisa Aslı Pamuk, TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan ve büyük bir beğeni ile izlenen Kırmızı Oda dizisinde Mitra karakterine hayat veriyor. Pamuk, son günlerde estetik yaptırdığı iddialarıyla ve Beşiktaşlı yıldızla yaşadığı ilişkiyle magazin gündeminden düşmüyor. Pamuk'un yıllar içindeki değişimi dikkat çekti. Güzel oyuncunun yanaklarındaki yağları aldırı yüzünü incelttiği iddia edildi. Eski ve yeni görüntüsü arasındaki fark dikkat çeken Pamuk'un çene estetiği yaptırdığı ve 'bişektomi' yöntemine başvurduğu konuşuluyor.

 

Kırmızı Oda'nın Mitra'sı Melisa Aslı Pamuk ile Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup'tan kötü haber ile ilgili etiketler Oğuzhan Özyakup Melisa Aslı Pamuk Beşiktaş Kırmızı oda
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.