Kırmızı Oda'nın Mitrası Masumlar Apartmanı'nda! Kadroda Büyük Değişiklik! İşte O Türkiye Güzeli

Son olarak Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Mitra karakteri ile tüm dikkatleri üzerinde toplamayı başaran 2011 Türkiye güzelinin Masumlar Apartmanı yeni sezonunda İnci karakteri ile izleyenlerin karşısına çıkacağı iddia edildi. Güzel oyuncunun hayranları şimdiden büyük bir merak içerisinde olan bitenleri beklemeye başladı.

TRT 1 ekranlarında sezon finali yaptıktan sonra sessizliğe bürünen ve şimdiden yeni İnci için arayışlara başlayan Masumlar Apartmanı’nda bomba gibi yeni gelişmeler dikkatlerden kaçmıyor. Güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah’ın şok bir kararla diziden ayrılması hayranları büyük bir üzüntüye boğarken yeni gelecek olan ismin onun boşluğunu kolayca doldurabileceğine inanılıyor.

Ve Masumlar Apartmanı adım adım yeni sezona doğru giderken oyuncu kadrosuna yeni isimler katmak içinde yapımcı firma atağa geçti. Yeni sezona hazırlanan diğer dizilerde kadrolara yeni takviyeler yapılırken Masumlar Apartmanı’nın sessiz kalması izleyenleri oldukça korkutmuştu.

Kırmızı Oda'nın Mitrası Masumlar Apartmanı'nda! Kadroda Büyük Değişiklik! İşte O Türkiye Güzeli

Ancak gelen son iddialar doğrultusunda 2011 Türkiye güzeli olan ve en son Kırmızı Oda dizisinde Mitra karakterine hayat veren güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk’un yeni sezonda Masumlar Apartmanı’nın İnci’si olacağı yönünde çıkan haberler herkesi heyecanlandırdı.

Bir süre öncesinde Kanal D ekranlarında yayınlanan Yeni Hayat dizisinde rol alan ancak o yapımın kısa sürmesi sonrasında kendisini Kırmızı Oda’da bulan Pamuk burada da canlandırdığı Mitra karakteri ile oldukça sevilmiş ve büyük bir alkışı haketmişti.

Kırmızı Oda'nın Mitrası Masumlar Apartmanı'nda! Kadroda Büyük Değişiklik! İşte O Türkiye Güzeli - Resim : 2

Yaz tatilini Bodrum’da geçirmekte olan güzel oyuncu yeni sezonda yeni bir dizi projesinde yer almak istediğini dile getirmiş ve bunun içinde kendisine gelecek olan her teklifi değerlendireceğini söylemişti. Bundan sonraki süreçte Masumlar Apartmanı izleyenleri de Melisa Aslı Pamuk hakkında gelişmeleri daha da yakın takip etmek için can atacaktır.

Kırmızı Oda'nın Mitrası Masumlar Apartmanı'nda! Kadroda Büyük Değişiklik! İşte O Türkiye Güzeli ile ilgili etiketler Melisa Aslı Pamuk masumlar apartmanı
GÜNÜN VİDEOSU

İzmir'de 5 kişiyi 'makas' atarken öldüren genç için istenen ceza belli oldu!

İzmir Menderes'te hafif ticari aracıyla makas atarak 5 kişinin ölümüne, 20 kişinin yaralanmasına neden olan Yusuf İslam Koçak'ın (19) 22,5 yıla kadar hapsi istendi.