Kırmızı Oda'nın Delikanlı Sadi'si Erkan Petekkaya ekranlara geri dönüyor! İşte yeni projesi

50 yaşındaki oyuncu Erkan Petekkaya, tv8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda'da 21 bölüm konuk oyuncu olarak oynamış ve diziye veda edince sevenlerini üzmüştü. Erkan Petekkaya'dan güzel haber geldi. Yeniden ekranlara dönmeye hazırlanan Petekkaya'nın projesinin detayları ortaya çıktı.

tv8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde hayat verdiği Delikanlı Sadi rolüyle gönüllerde taht kuran Erkan Petekkaya'dan hayranlarının yüzünü güldürecek haber geldi.


POLİSİYE İLE GERİ DÖNÜYOR

Psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Kırmızı Oda dizisinde 21 bölüm boyunca konuk oyuncu olarak yer alan Erkan Petekkaya'nın polisiye projesine hazırlandığı ortaya çıktı.

Kırmızı Oda'nın Delikanlı Sadi'si Erkan Petekkaya ekranlara geri dönüyor! İşte yeni projesi


tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Kırmızı Oda dizisinde hayat verdiği Sadi karakteriyle oyunculuk dersi veren ünlü aktör Erkan Petekkaya geçen aylarda O3 Medya ile anlaşmıştı.

Beraber çekmeyi planladıkları ilk dizi projesinden vazgeçilen oyuncunun etkili bir polisiye projesine hazırlandığı ortaya çıktı. Dizinin yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez oturacak.

 

Kırmızı Oda'nın Delikanlı Sadi'si Erkan Petekkaya ekranlara geri dönüyor! İşte yeni projesi ile ilgili etiketler Erkan Petekkaya Kırmızı oda delikanlı sadi
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.