Kırmızı Oda'da sürpriz ayrılık!

Kırmızı Oda dizisi 4. bölümüyle 25 Eylül Cuma akşamı TV8'de ekrana geldi. Gerçek hayat hikayelerinden uyarlanan dizinin son bölümünde iki ayrılık yaşandı. Salih Bademci ve Hande Doğandemir Kırmızı Oda'ya veda etti. Sevilen diziye yeni bölümde ünlü oyuncu Emre Kınay ve Hakan Meriçliler katılıyor.

OGM Pictures’ın yapımcılığını, Cem Karcı’nın yönetmenliğini üstlendiği, başrolünde Binnur Kaya’nın yer aldığı ve Evrim Alasya, Salih Bademci, Hande Doğandemir ile Melisa Sözen'in eşlik ettiği Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek Banu Kiremitçi Bozkurt’un senaryosunu kaleme aldığı Kırmızı Oda, 25 Eylül Cuma akşamı 4. bölümüyle ekrana geldi.

SALİH BADEMCİ VE HANDE DOĞANDEMİR'DEN VEDA PAYLAŞIMLARI

Kırmızı Oda'da başarılı oyunculuklarıyla beğeni toplayan Salih Bademci ve Hande Doğandemir, 4. bölümde diziye veda etti. Ünlü oyuncular Instagram hesaplarından Kırmızı Oda'ya veda paylaşımları yaptı.

Kırmızı Oda'da sürpriz ayrılık!

Kırmızı Oda'da sürpriz ayrılık! - Resim : 2

EMRE KINAY KADROYA KATILDI

Sevilen dizinin kadrosuna yeni bölümde ünlü oyuncu Emre Kınay dahil oluyor. Kınay, Kırmızı Oda'da eşini aldatan ve bundan büyük pişmanlık duyan Ahmet adında bir kişiyi canlandıracak.

Kırmızı Oda'da sürpriz ayrılık! ile ilgili etiketler TV8 Emre Kınay Hande Doğandemir Kırmızı oda
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.