Kırmızı Oda'da Meliha'ya ne olacak!

Kırmızı Oda dizisi 5. bölümüyle 2 Ekim Cuma akşamı TV8'de ekrana geldi. Gerçek hayat hikayelerinden uyarlanan dizinin son bölümünde ünlü Emre Kınay, Ahmet rolüyle katıldı. Kırmızı Oda dizisinin 6. yeni bölümünden de ilk fragman yayınlandı.

OGM Pictures’ın yapımcılığını, Cem Karcı’nın yönetmenliğini üstlendiği, başrolünde Binnur Kaya’nın yer aldığı ve Evrim Alasya ile Melisa Sözen'in eşlik ettiği Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek Banu Kiremitçi Bozkurt’un senaryosunu kaleme aldığı Kırmızı Oda, 2 Ekim Cuma akşamı 5. bölümüyle ekrana geldi. Kırmızı Oda'nın 9 Ekim Cuma ekrana gelecek olan 6. yeni bölümünden ilk fragman da yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Ahmet'in itirafları dikkat çekiyor. Ahmet, "Ben bazı kararlar aldım ve bu kararlar karımı kanser yaptım" diyor. Diğer yandan ise Meliha'nın gidişi Doktor Hanım'ı telaşlandırıyor. 

KIRMIZI ODA SON BÖLÜM 

Kırmızı Oda’nın beşinci bölümünde; Alya’nın (Melisa Sözen) travmatik geçmişiyle hesaplaşması devam ederken, Meliha (Evrim Alasya) evlilik hayatı boyunca yaşadıklarını ve evlat acısını anlatıyor. Geçmişine dair büyük pişmanlık yaşayan Ahmet (Emre Kınay) ise Doktor Piraye’nin kapısını çalıyor.

Kırmızı Oda'da Meliha'ya ne olacak! ile ilgili etiketler TV8 Kırmızı oda fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.