Kırmızı Oda'da Binnur Kaya'yı unutturacak transfer! Güzel oyuncu kadroya katıldı! İzleyici memnun!

tv8'in geçtiğimiz sezona damga vuran dizisi Kırmızı Oda ekrana dönmek için gün sayıyor. Yeni sezona bir kala diziye flaş bir transfer geldi. Erkan Petekkaya'nın da Delikanlı Sadi rolüyle izlediğimiz Kırmızı Oda'ya müthiş bir partner geldi.

Kırmızı Oda dizisi geçtiğimiz sezonda büyük bir ilgiyle takip edilmişti. Sezon arasını çok iyi değerlendiren ve yeni döneme bomba gibi bir hazırlık yapan dizi iddiasını korumak için flaş trasnferlere imza attı. Delikanlı Sadi rolüyle izlediğimi Erkan Petekkaya'nın geçtiğimiz yıllarda Öyle Bir Geçer Zamanki adlı dizide partneri olan ünlü oyuncu Ayça Bingöl Kırmızı Oda'ya katıldı.

KIRMIZI ODA YENİ SEZONA BİR KALA FLAŞ TRANSFER!

Binnur Kaya'nın başrolünde oynadığı ve Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Kırmızı Oda dizisinde geçtiğimiz sezon Yiğit Özşener, Melisa Sözen gibi yıldız oyuncular oynamıştı.

Cuma akşamları tv8'de yayınlanan dizi yeni sezona da bomba gibi bir giriş yapmak istiyor. Ayça Bingöl'ü yeni sezonda kadrosuna katan dizi yine reytingleri silip süpüreceğe benziyor.

Ayça Bingöl - English Home'la Bir Hayat Mutluluk - YouTube

Kırmızı Oda dizisinin takipçileri Ayça Bingöl'ü merakla araştırmaya başladı. Ayça Bingöl hangi dizilerde oynadı, kaç yaşında, evli mi gibi soruları sizler için araştırdık.

Oyuncu Ayça Bingöl, Aile Dizisiyle Ekrana Dönüyor - Haberler Magazin

Ayça Bingöl Kimdir?

Ayça Bingöl, 6 Ocak 1975, İstanbul doğumludur. 1998 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Bingöl, 1996 yılında Dormen Tiyatrosu'nda profesyonel oyunculuğa başlamış, 1998-2000 yılları arasında da konuk oyuncu olarak Tiyatro Fora'da oynamıştır. Reklam filmleri, sinema ve dizilerde rol alan, ayrıca seslendirme sanatçılığı yapan Bingöl, Yeditepe Oyuncuları kadrosunda bulunmuştur. 2007-2008 sezonunda Bana Bir Picasso Gerek adlı oyun ile Duru Tiyatro topluluğuna katılmıştır. 2008-2009 sezonunda Tiyatro Stüdyosunda Nehrin Solgun Yüzü adlı oyunda rol almıştır.

Birbirinden önemli yapımlarda rol alan Ayça Bingöl, yıllar önce Kanal D ekranlarında yayınlanan Öyle Bir Geçer Zamanki adlı dizide Cemile karakterine hayat vermiş ve bu dizi başarılı oyuncunun kariyerinde büyük bir yükseliş yaşamasını sağlamıştır. Erkan Petekkaya'nın eşi Cemile'ye hayat veren Ayça Bingöl, bu dizinin ardından bir çok önemli projede yer almıştır. Peki Kırmızı Oda'nın yeni transferi Ayça Bingöl hangi dizilerde rol almıştır? İşte Ayça Bingöl'ün rol aldığı diziler..

Ayça Bingöl Hangi Dizilerde Rol Aldı?

Süper Baba

Tatlı Kaçıklar

Çiçek Taksi

Ah Bir Zengin Olsam

Sır Dosyası

Evdeki Yabancı

Asmalı Konak

Anne Babamla Evlensene

Kınalı Kar

Sihirli Annem

Yadigar

İki Aile

Taşların Sırrı

Bıçak Sırtı

Hayat Kavgam

Küçük Kadınlar

Bez Bebek

Samanyolu

Öyle Bir Geçer Zaman Ki

Benim Adım Gültepe

Babam ve Ailesi

Kardeş Çocukları

Kırmızı Oda'da Binnur Kaya'yı unutturacak transfer! Güzel oyuncu kadroya katıldı! İzleyici memnun! ile ilgili etiketler Kırmızı oda ayça bingöl kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.