Kırmızı Oda Zafer'in babası Vahit Karahanoğlu gerçekte kim?

Kırmızı Oda Zafer'in babası Vahit Karahanoğlu kimdir? Cuma akşamlarının en çok izlenen dizisi Kırmızı Oda bu akşam yeni bölümü ile ekrana geldi. Zafer'in babası Vahit Karahanoğlu'nun diziye katılması ile birlikte izleyicinin merakı da büyüyor.

Kırmızı Oda Tv8'de Cuma akşamları ekrana gelmeye devam ediyor. Binnur Kaya, Yiğit Özşener, Esra Ronabar gibi yıldız oyuncuların yer almsı ile birlikte dizi de eski günlerine kavuştu. Zafer ve Nihal'in gerçek hikayesinin nerelere varacağı konusunda dizinin takipçilerinin meraklı arayışı da sürüyor.

Dizinin bu akşamki bölümüyle izleyicinin karşısına çıkan Uğur Yücel'in oynadığı Vahit Karahanoğlu hakkında detaylar haberimizde.

VAHİT KARAHANOĞLU KİMDİR?

Madalyonun İçi kitabında Nihal ve Zafer’in hikayesiyle birlikte Vahit Karahan’ın yaşamı “Binbir Gece Masalı” bölümünde anlatılıyor. “Binbir Gece Masalı” bölümleri kitapta 4 ayrı bölümde ele alınıyor. İlk bölümde Nihal ve Zafer’in çocukluklarından, ikinci bölümde ise Nihal ve Zafer'in evliliklerinden, üçüncü bölümde Zafer'in babasından ve son olarak iyileşme sürecinden bahsediliyor. Vahit Bey işte dördüncü bölümde okuyucunun karşısına çıkıyor. Çünkü Vahit Bey, Zafer’in babasıdır.

Kırmızı Oda Vahit Karahanoğlu kimdir? Kırmızı Oda Vahit Karahanoğlu gerçekte kim?

Vahit Bey, herkes tarafından sevilen ve takdir edilen nüfuslu bir adamdır. Zafer çocukluğundan itibaren aslında babasıyla içten içe bir üstünlük savaşına girmiştir. Zafer ve babasının arasında uzun yıllar boyunca aslında “kim daha iyi yarışı” olmuştur. Vahit Bey’in Zafer’in annesiyle evlenmeden önce Alman bir sevgilisi vardır. Ancak ailesinin baskıları sonucunda Zafer’in annesiyle evlenmek zorunda kalmıştır. Zafer’in kaderi de babasına benzer ve Almanya’da eğitim aldığı sırada aşık olduğu kadını babasının yüzünden terk eder. Zafer ve babasının arası bu olaydan sonra iyice açılır. Ancak yıllar sonra Zafer, babasının Alman sevgilisine miras olarak bir otel bıraktığını öğrenir. Bu mirasın şokunu üzerinden atlatamayan Zafer, babasının kendisini için bıraktığı günlükle yıllara meydan okuyan sırları öğrenir.

Kırmızı Oda Zafer'in babası Vahit Karahanoğlu gerçekte kim? ile ilgili etiketler TV8 kırmızı oda vahit karahanoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.