Kırmızı Oda Zafer ile Nihal gerçekte kim? Hangi ünlü işadamı ile Türkiye güzeli? Herkesin aklında tek bir çift var!

tv8'in Cuma akşamları yayınlanan dizisi Kırmızı Oda 30. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin kadrosuna Nihal ve Zafer çifti olarak katılan Esra Ronabar ile Yiğit Özşener izleyiciyi adeta mest etti. Daha önce Ezel dizisinde Cengiz Atay rolüyle büyük beğeni toplayan Yiğit Özşener ise takipçilerinden Kırmızı Oda Zafer olarak da tam not almışa benziyor.

Kırmızı Oda, Binnur Kaya'nın kaptanlığında her hafta izleyiciyi ekran başına kilitlemeye devam ediyor. 30. bölümüyle bu akşam ekrana gelen diziye Zafer ve Nihal çifti olarak katılan Yiğit Özşener ve Esra Ronabar çifti diziye yepyeni bir nefes getirdi. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan ancak gerçek hayat hikayelerinin konu alındığı Kırmızı Oda'da bu kez Zafer ile Nihal çiftinin gerçekte kim olduğu tartışılıyor.

KIRMIZI ODA ZAFER İLE NİHAL ÇİFTİ GERÇEKTE KİM?

Yiğit Özşener'in Zafer, Esra Ronabar'ın Nihal karakteriyle izleyicinin karşısına çıktığı diziyi izleyenler bu çiftin kim olabileceğine dair sosyal medya platformlarında tartışmalara başladı.

Zafer ile Nihal'in hikayesi aslında tam bir hicran yarası. Nihal hanım evi, parası, peri masalı gibi hayatı olunca herşeyin güzel olacağını sanmış. Ağdalı konuşması ve hanımefendi duruşuyla izleyiciden tam not aldı Esra Ronabar'ın Nihal'i. 

Yiğit Özşener'in Zafer'i ise Almanya'da makine mühendisliği okumuş bilinen bir holdingin başında. Karısı da eski Türkiye güzeli bir iş adamı. Ezel'den tanıdığımı Yiğit Özşener'e zengin rolü ise takipçilerinin beğenisini kazanmışa benziyor.

Kırmızı Oda Nihal ve Zafer'in gerçek hikayesi nedir? Kırmızı Oda Nihal'in  hastalığı nedir? - Mynet trend

Gelelim, Nihal ve Zafer çiftinin gerçekte kim olduğuna. Sosyal medyada kullanıcılar diziyi izledikten sonra bu çiftin Demir Sabancı - Aslıhan Koruyan çifti olabileceği yönünde fikirlerini dile getiriyorlar. Zira Aslıhan Koruyan'dan başka güzellik yarışmasında birinci olup Türkiye'nin sayılı zenginlerinden biriyle evlenen yok görüşlerini dile getiriyor.

Gerçekte çift kim olursa olsun gerek Esra Ronabar gerek Yiğit Özşener oyunculuklarıyla Kırmızı Oda'ya ilaç oldukları kesin.

Kırmızı Oda Zafer ile Nihal gerçekte kim? Hangi ünlü işadamı ile Türkiye güzeli? Herkesin aklında tek bir çift var! - Resim : 2

 

Kırmızı Oda Zafer ile Nihal gerçekte kim? Hangi ünlü işadamı ile Türkiye güzeli? Herkesin aklında tek bir çift var! ile ilgili etiketler kırmızı oda zafer kırmızı oda nihal
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.