Kırmızı Oda yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor? TV8 Kırmızı Oda saat kaçta başlıyor?

TV8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda 28. yeni bölümü yayında. En çok izlenen dizilerden biri olan ve her hafta ilgiyle takip edilen Kırmızı Oda dizisinde yeni gelişmeler kapıda. Büyük bir heyecan uyandıran Kırmızı Oda 28. bölüm fragmanı da sizlerle…

TV8 ekranlarında yayınlanan ve haftanın en çok izlenen dizilerinden biri olan Kırmızı Oda, 28. yeni bölümü ile yeniden sevenleriyle buluşuyor. Başrollerinde Binnur Kaya, Burak Sevinç, Tülin Özen ve Meriç Aral’ın oynadığı Kırmızı Oda dizisi yeni bölümünde unutulmaz anlarıyla yine herkesi ekran başına kilitliyor. Peki, Kırmızı Oda saat kaçta başlıyor?

KIRMIZI ODA YENİ BÖLÜM HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

Kırmızı Oda dizisi TV8 ekranlarında Cuma akşamları yayınlanıyor. 12 Mart Cuma akşamında Kırmızı Oda 28. yeni bölümünü saat 20.00’da TV8 ekranlarında başlıyor.

KIRMIZI ODA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kumru, Yavuz’un kendisini birlikte İstanbul’a yerleşmeye nasıl ikna ettiğini anlatır. Doktor Hanım, Haluk’la yeniden karşılaşmanın heyecanını yaşayan Nazlı’nın eski alışkanlıklarına geri dönmeye başladığını fark eder. Sadi, yaşadığı evden kovulunca sokaklarda bir başına kaldığı çaresiz günlerinden çıkardığı dersleri Doktor Hanım’la paylaşmasının ardından, kız kardeşi Seda’yı gülümsetebilmek için ona güzel bir sürpriz yapar.

Kırmızı Oda yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor? TV8 Kırmızı Oda saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler Kırmızı oda Kırmızı Oda yeni bölüm Kırmızı Oda hangi günler Kırmızı Oda saat kaçta
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.