Kırmızı Oda Tuna'nın gizemli sevgilisi ortaya çıktı! Doktor Hanım ismi duyunca bayıldı! Keklik Tuna'yı evlendiriyor...

TV8 ekranlarının en çok takip edilen dizisi Kırmızı Oda yeni sezonda da büyük ilgi görüyor. Dizide oynayan Tuna karakterinin ilk sezonda bir sevgilisi olduğunu gözlerden kaçmamıştı. Diziye sonradan dahil olan Keklik ise Tuna'nın gizemli sevgilisin ortaya çıkardı.

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan efsane dizi Kırmızı Oda Cuma akşamları izleyiciyi ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Diziye yeni katılan oyuncular ve hikayelerle birlikte izleyici de bir sonraki bölümde nelerin yaşanacağını merakla araştırmaya başladı.

Kırmızı Oda Tuna'nın gizemli sevgilisini ortaya çıkaran ise diziye geçtiğimiz bölüm katılan Keklik oldu. Bilindiği gibi geçtiğimiz sezon Tuna'nın bir sevgilisi olduğu ve bunu herkesten sakladığı takip edilmişti. Hatta Doktor Hanım Tuna'nın sevgilisi olduğunu anlamış "Kızımızın kiminle görüştüğünü bilmek istiyoruz. Bu bizim en doğal hakkımız" diyerek Tuna'nın sevgilisine sinyali vermişti.

Tuna Aşkı Buldu | Kırmızı Oda 42. Bölüm (Sezon Finali) - YouTube

KEKLİK TUNA'NIN SEVGİLİSİNİ ORTAYA ÇIKARDI!

Kırmızı Oda yeni bölümde Tuna'nın yağmur altında dans ettiği sevgilisinden ayrıldığı bellil oldu. Keklik'in çöpçatanlık yaptığı bu bölümde Ömer isimli bir karakterin diziye dahil olması herkesi şaşkınlığa uğratmıştı.

Binnur Kaya'nın oynadığı FOX TV Kırmızı Oda'nın sekreter Tuna'sı Gülçin  Kültür Şahin'in ender rastlanan kariyeri şaşırttı! Kırmızı Oda Tuna kimdir?

Dizinin yayınlanan son bölümünde, Keklik Tuna'ya "Yemin ederim seni evlendireceğim" demesi gözleri Ömer karakterine çevirdi.

Binnur Kaya'nın oynadığı FOX TV Kırmızı Oda'nın sekreter Tuna'sı Gülçin  Kültür Şahin'in ender rastlanan kariyeri şaşırttı! Kırmızı Oda Tuna kimdir?

Hatta Keklik, Ömer ile Tuna'nın birlikte konuşmaları sırasında geri planda kalarak ikilinin yeni bir aşk için başlangıç yapmalarını sağladı.

 

Kırmızı Oda Tuna'nın gizemli sevgilisi ortaya çıktı! Doktor Hanım ismi duyunca bayıldı! Keklik Tuna'yı evlendiriyor... ile ilgili etiketler TV8 Kırmızı oda kırmızı oda tuna keklik
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.