Kırmızı Oda tekrar bölümleri ne zaman?

Kırmızı Oda tekrar bölümleri ne zaman? Kırmızı Oda tekrar bölümlerini izlemek isteyenler bulunuyor. Kırmızı Oda, yayınlanmaya başladığı günden beri vatandaşlar tarafından çok sevildi. İşte Kırmızı Oda tekrar bölüm saatleri...

Kırmızı Oda tekrar bölümleri ne zaman? Kırmızı Oda tekrar bölümleri belirli günlerde ekranlara geliyor. Binnur Kaya'nın başrolde yer aldığı dizi Kırmızı Oda, yayınlandığı günden bu yana izleyicilerin beğenisini kazandı. İşte detaylar...

KIRMIZI ODA TEKRAR BÖLÜMLERİ NE ZAMAN?

Kırmızı Oda Tv 8 ekranlarında her cuma yayınlanıyor. Kırmızı Oda'nı tekrar bölümleri ise, cumartesi günü saat 16:45'te ekrana veriliyor.

Kırmızı Oda tekrar bölümleri ne zaman?


KIRMIZI ODA KONUSU NE?

Hayatta yaşanan gerçek hikayelerden esinlenerek TV8 ekranlarında yayınlanan “Kırmızı Oda” dizisinde, psikiyatri kliniğinde doktorların ve onlara başvuran hastaların hayatları hikayeleştirilecek. “Kırmızı Oda”da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak. Hastalar o güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken; izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler bulacak!

Kırmızı Oda tekrar bölümleri ne zaman? ile ilgili etiketler TV8 kırmızı oda tekrar bölümleri
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.