Kırmızı Oda Süveyda'nın hikayesinde korkunç detay ortaya çıktı! İlayda Alişan bile ürperdi!

Kırmızı Oda dizisi yeni sezonu bomba gibi başladı. Binnur Kaya'nın başrol oynadığı ve TV8'de ekrana gelen diziye İlayda Alişan'ın canlandırdığı Süveyda karakteri damga vurdu. Yeni hikayeler ve yeni oyuncularla merak uyandıran dizinin yeni bölümünde Süveyda'nın hikayesi işlendi.

İlayda Alişan'ın canlandırdığı Kırmızı Oda Süveyda'nın hikayesinde korkunç detay herkesi şaşırttı. Dün akşam yeni sezonun ilk bölümü yayınlanan dizide Süveyda'nın hikayesi işlendi. Kleptomani hastası olan 19 yaşındaki Süveyda'nın mimarlık bölümü öğrencisi olduğu biliniyor.

Doktor Hanım'a gelmek istemeyen Süveyda, küçük yaşlarda evden kaçtı ve başına çok kötü bir şey geldi. İşte tam bu noktada izleyici, Süveyda'nın başına ne geldi, diye sordu.

Kırmızı Oda Dizi (@kirmiziodadizi) | Twitter

KIRMIZI ODA SÜVEYDA'NIN HİKAYESİNDE KORKUNÇ DETAY!

Yeni sezona yeni hikayelerle giren Kırmızı Oda'da Süveyda'nın hikayesi çok konuşuldu. İlerleyen bölümlerde detayların ortaya çıkacağı dizide Süveyda'nın hayat hikayesiyle ilgili korkunç detay izleyiciyi ekran başına kilitleyecek.

Genç Oyuncu İlayda Alişan'ın Gerçek Mesleği Ortaya Çıktı

Annesinin zorlamasıyla Doktor Hanımla görüşmeyi kabul eden Süveyda epilepsi hastadır. 19 yaşında olan ve küçük yaşlarda evden kaçan Süveyda, daha sonra sürekli kaçmaya devam eder. Ancak evden kaçtığı bir gün başına korkunç bir olay gelir.

Ilayda Alisan

İlayda Alişan'ın bile senaryoyu gördüğünde ürperdiği Süveyda'nın hikayesi daha çok konuşulacağa benziyor.

 

Kırmızı Oda Süveyda'nın hikayesinde korkunç detay ortaya çıktı! İlayda Alişan bile ürperdi! ile ilgili etiketler TV8 İlayda Alişan kırmızı oda süveyda süveyda hikayesi gerçek mi
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.