Kırmızı Oda Süveyda'nın Gerçek Hikayesi Belli Oldu! İlayda Alişan'ın Oynadığı Süveyda Kimdir?

Kırmızı Oda Süveyda'nın Gerçek hikayesi yürek yakıyor. tv8'in fenomen dizisi Kırmızı Oda bu akşam yeni sezonun ilk bölümüyle ekrana geliyor. Yeni hikayeleri ve yeni oyuncuları ile izleyicinin merakla beklediği dizisi İlayda Alişan'ın canlandırdığı Süveyda karakteri dikkat çekiyor. Peki Kırmızı Oda Süveyda'nın gerçek hikayesi nedir? Süveyda gerçekte kimdir?

Kırmızı Oda Süveyda'nın Gerçek Hikayesi Belli Oldu! Başarılı oyuncu İlayda Alişan'ın Kırmızı Oda'da canlandırdığı Süveyda karakteri yayınlanan son fragmanda izleyicinin dikkatini çeken bir karakter oldu. Kırmızı Oda dizisinin yeni sezonunun ilk bölümü bu akşam TV8'de ekrana geliyor. Yepyeni hikayeleri ve oyuncu kadrosuyla yaz dönemi boyunca sabırsızlıkla beklenen dizide Süveyda karakaterinin gerçek hikayesi araştırılıyor. Peki Süveyda gerçekte kimdir? Kırmızı Oda Süveyda'nın gerçek hikayesi ne?

İlayda Alişan kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Serkay Tütüncü ile aşk mı  yaşıyor?

KIRMIZI ODA SÜVEYDA'NIN GERÇEK HİKAYESİ NEDİR?

Dizide Süveyda karakterini canlandıran İlayda Alişan oyunculuğuyla göz dolduruyor. Kısa bir süre önce dizinin oyuncu kadrosuna katılan başarılı oyuncu, Süveyda karakteri hakkında ipucu vermemişti. Ancak bu akşamki yeni bölüm ve ilerleyen bölümlerde Kırmızı Oda Süveyda'nın gerçek hikayesine hep birlikte şahit olacağız.

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Kırmızı Oda dizisi ikinci sezon ilk bölümü 17 Eylül akşamı tv8'de ekrana geliyor.

İlayda Alişan'dan herkesi üzen o açıklama foto galerisi 1. resim

İLAYDA ALİŞAN KİMDİR?

26 Şubat 1996 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Anne tarafından Erzincanlı, baba tarafından Trabzonludur. Behçet Kemal Çağlar Lisesi'nde eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Moda Tasarım okumuştur. Hayatının dönüm noktası olarak babasının arkadaşının habersiz bir şekilde kendisini ajansına kaydetmesi ile birlikte küçük yaşta sektöre giriş yapmıştır.

2011 Bir Çocuk Sevdim

2013 Gönül Hırsızı

2014 Benim Adım Gültepe

2015 Serçe Sarayı

2016 Bana Sevmeyi Anlat

2017 Rüya Cemre

2017-2019 Çukur

2019-2020 Şampiyon

2021 Masumiyet

2019-2020 Hakan: Muhafız

Kırmızı Oda Süveyda'nın Gerçek Hikayesi Belli Oldu! İlayda Alişan'ın Oynadığı Süveyda Kimdir? ile ilgili etiketler TV8 İlayda Alişan kırmızı oda süveyda gerçek hikayesi kırmızı oda süveyda gerçekte kim Kırmızı oda
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.