Kırmızı Oda Sadi'nin üvey annesi kimdir? Berfu Öngören kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı?

Kırmızı Oda Sadi'nin üvey annesi kimdir sorusu, bu akşam yeni bölümü ile TV8'de yayınlanan Kırmızı Oda dizisinin takipçileri tarafından merak ediliyor. Sadi'nin üvey annesini canlandıran Bergu Öngören kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Kırmızı Oda Sadi'nin üvey annesi kimdir? TV8 ekranlarında her Cuma akşamı yayınlanan ve büyük bir ilgiyle takip edilen Kırmızı Oda dizisinde Delikanlı Sadi'nin hikayesi konuşulmaya devam ediyor. Sadi'nin üvey annesini oynayan Berfu Öngören kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?,

SADİ'NİN ÜVEY ANNESİ KİMDİR?

Berfu Öngören 22 Ağustos 1981 yılında İzmir'de doğan Türk oyuncudur. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun olduktan sonra Ankara Devlet Tiyatrosu'nda oyuncu olarak çalıştı.

Kırmızı Oda Sadi'nin üvey annesi kimdir, gerçek adı ne? Berfu Öngören kimdir? Berfu Öngören kaç yaşında, nereli? Berfu Öngören dizileri ve filmleri!

Tiyatro'nun yanı sıra, Bizim Evin Halleri ve Ne Seninle Ne Sensiz isimli televizyon dizilerinde rol aldı.

Kırmızı Oda Sadi'nin üvey annesi kimdir? Berfu Öngören kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı? ile ilgili etiketler TV8 sadinin üvey annesi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.