Kırmızı Oda Rezzan'ın gerçek hikayesi ortaya çıktı! Nihal Yalçın göz dolduruyor!

Kırmızı Oda'nın yeni sezonu için geri sayım başladı. Bu akşam TV8'de ikinci sezon ilk bölümü ekrana gelecek olan dizide yeni hikayelerle birlikte yeni oyuncular da görücüyüe çıkıyor. Özellikle Nihal Yalçın'ın canlandırdığı Rezzan karakteri büyük bir merakla bekleniyor. Yeni sezon fragmanında ilgi çeken Kırmızı Oda Rezzan gerçekte kimdir? Rezzan'ın gerçek hikayesi nedir?

Başarılı oyuncu Nihal Yalçın'ın Kırmızı Oda Rezzan karakterini oynadığı ve büyük merakla beklenen dizi Kırmızı Oda bu akşam yeni bölümüyle ekrana geliyor. Yeni hikayelerin merakla beklendiği dizide izleyicinin gözü Rezzan'da olacak. Yeni bölüm fragmanında dikkat çeken Rezzan karakteri gerçek kimdir sorusu da yanıt bulacak.

Yalan Dünya dizisi ile tanıdığımız güzel oyuncu Nihal Yalçın'da Rezzan karakteri için heyecanlı olduğunu daha önceden açıklamıştı. Peki Kırmızı Oda Rezzan gerçekte kimdir? Rezzan'ın bilinmeyen hikayesi nedir?

Nihal Yalçın: İyi olmak, iyi durmak ütopyaya dönüştü

KIRMIZI ODA REZZAN'IN GERÇEK HİKAYESİ ORTAYA ÇIKTI!

Dizide Rezzan karakterini oynayacak Nihal Yalçın karakter hakkında hiçbir ipucu paylaşmamış, izleyici meraka sevk etmişti. Ancak bu akşam ekrana geledcek yeni bölümle birlikte Rezzan'ın gerçek hikayesi de ortaya çıkacak.

Nihal Yalçın - Diziler.com

NİHAL YALÇIN KİMDİR?

29 Mart 1981 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Nihal Yalçın'ın ailesi Alevi ve Zaza kökenli. 5 çocuklu bir ailede dünyaya gelen Nihal Yalçın'ın bir erkek ve üç kız kardeşi var.

Nihal Yalçın, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı oyunculuk bölümünden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Bahçeşehir Üniversitesi ileri oyunculuk bölümünde tamamladı. 29 Mayıs 2012 tarihine kadar Kurusıkı isimli bir doğaçlama gösterisi sergiledi. Fakat tiyatroyu bir süre önce bıraktı.

Nihal Yalçın: İyi olmak, iyi durmak ütopyaya dönüştü

2005 yılında Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? adlı filmde 'Zeyno Bacı' karakteri ile beyaz perdeye adım atan Nihal Yalçın, 2009'da Ay Lav Yu adlı filmde 'Rukiye' karakterini canlandırdı. Canlandırdığı karakterlerle her zaman fark yaratan Nihal Yalçın Avrupa Yakası dizisinin son sezonunda "Meryem" rolünde izleyicinin karşısına çıktı.

Son olarak Jale Atabey'in yönettiği ve Gülse Birsel'in kaleminden çıkan Yalan Dünya adlı dizide başrol oyuncularından biri olan 'Açılay' karakterini 2 sezon boyunca canlandırdı.

Kırmızı Oda Rezzan'ın gerçek hikayesi ortaya çıktı! Nihal Yalçın göz dolduruyor! ile ilgili etiketler TV8 kırmızı oda rezzan kimdir kırmızı oda rezzan gerçekte kimdir nihal yalçın kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.