Kırmızı Oda Rezzan (Nihal Yalçın) kimdir?

En son Yalan Dünya dizisindeki Açılay karakteri ile izleyici karşısına çıkan Nihal Yalçın, ekranlara FOX TV’nin sevilen dizisi Kırmızı Oda ile geri döndü. Yapılan haberlerin ardından Nihal Yalçın'ın hayatı, oynadığı dizi ve filmler merakla araştırılmaya başlandı. Peki, Nihal Yalçın kimdir, kaç yaşında? Ayrıntılar haberimizde...

Kırmızı Oda’da Nihal Yalçın’ın canlandırdığı Rezzan karakteri, babası tarafından kliniğe getirilen bir hasta olarak karşımıza çıkıyor. Rezzan, iş yerinden bir çocuğun kendisine aşık olduğunu zannediyor ve paranoid bozukluk nedeniyle tedavi olması gerekiyor. Paranoid bozukluk ise temelde halüsinasyon ve sanrıların zaman içerisinde gerçeklerin yerini alması anlamına geliyor. Yapılan haberlerin ardından Nihal Yalçın'ın kim olduğu, oynadığı dizi ve filmler merakla araştırılmaya başlandı. Detaylar haberimizde...

Kırmızı Oda Rezzan (Nihal Yalçın) kimdir?

NİHAL YALÇIN HAKKINDA 

Nihal Yalçın 29 Mart 1981 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Alevi ve Zaza asıllı bir aileden gelen 40 yaşındaki Nihal Yalçın'ın üç kız, bir erkek kardeşi vardır.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı oyunculuk bölümünü tamamladıktan sonra Bahçeşehir Üniversitesi ileri oyunculuk bölümünde yüksek lisans yaptı.29 Mayıs 2012 tarihine kadar Kurusıkı adlı doğaçlama gösterisi sergilemekteydi fakat tiyatroyu kısa bir süreliğine bıraktı.

2005'te Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? adlı filmde "Zeyno Bacı" karakterini, 2009 yılında Ay Lav Yu adlı filmde ise "Rukiye" karakteri canlandırdı. Avrupa Yakası dizisinin son sezonunda da "Meryem" rolünde izleyicin karşısına çıktı. Bunların haricinde birçok dizi ve filmlerde de rol aldı. Son olarak Gülse Birsel'in kaleminden çıkan Jale Atabey'in yönettiği Yalan Dünya adlı dizide başrol oyuncularından biri olan "Açılay" karakterini 2 sezon boyunca canlandırmış, 2. sezon finalinde diziye veda etmiştir.

 

 

Kırmızı Oda Rezzan (Nihal Yalçın) kimdir? ile ilgili etiketler nihal yalçın Kırmızı oda
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.