Kırmızı Oda Rezzan intihar mı etti? Nihal Yalçın'ın artık sadece adı var! İşte sır gibi saklanan gerçek!

Kırmızı Oda dizisinde Nihal Yalçın'ın canlandırdığı Rezzan karakteri büyük ses getirmişti. Hikayesi ile izleyicinin dikkatini çeken Rezzan fragmanda yer almayınca sosyal medya bu iddia ile çalkalandı.

TV8'de yeni sezonu başlayan Kırmızı Oda dizisinde yeni hikayelerin birbiri ardına açılması izleyiciyi de heyecanlandırmaya devam ediyor. Binnur Kaya'nın başrolünde olduğu dizide Süveyda'nın hikayesi de Rezzan'ın şizofrenisi de merak konusu olmaya devam ediyor. Doktor Hanım'ın müdahalesiyle hayatlarına yepyeni yön vermek isteyen Derya, Rezzan ve Süveyda karakterlerinin geleceği şimdiden tartışılmaya başlandı.

 Kırmızı Oda'nın geçtiğimiz bölümünde Rezzan'ın ablasının intiharı yer almıştu. Nevin'in kızının odasına girmesi ve ölmemiş gibi yapması da korkunç anlara sahne olmuştu.

Kırmızı Oda'nın Rezzan'ı Nihal Yalçın kimdir?

Cuma akşamlarının en çok izlenen dizisi Kırmızı Oda'da Süveyda ise gerçek annesini yeni bölümde görecek. Hırsızlık yaptığını Doktor Hanımla da paylaşan Süveyda gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalacak.

Öte yandan Dery ise eski sevgilisi ile kardeşinin karşısına çıkarak milyonlarca izleyiciyi şok edece. Ancak tüm bunların ötesinde Nihal Yalçın'ın yeni bölüm fragmanında görünmemesi Kırmızı oda Rezzan diziden ayrıldı mı iddialarını doğrurdu.

Sosyal medyada da dikkat çeken bu detay sonrası, "Biz Rezzan'ı izlemek istiyoruz ama kadın fragmanda bile yok, kesin intihar etti" yorumlarına neden oldu. Diziden ayrılıp ayrılmadığı belli olmayan Rezzan karakteri için başarılı oyuncu Nihal Yalçın'dan da henüz bir açıklama gelmedi.

Kırmızı Oda Rezzan intihar mı etti? Nihal Yalçın'ın artık sadece adı var! İşte sır gibi saklanan gerçek! ile ilgili etiketler TV8 Kırmızı oda kırmızı oda rezzan nihal yalçın
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.