Kırmızı Oda Recai kimdir? Gerçek ismi ne? Gökhan Ilıkkan kaç yaşında, evli mi?

Kırmızı Oda Recai hakkında bu akşam dizinin izleyenlerinin araştırmaları sürüyor. Kırmızı Oda yeni bölümde Nazlı'nın kocası Recai karakterini canlandıran Gökhan Yıkılkan kaç yaşında, evli mi?

Kırmızı Oda yeni bölümüyle bu akşam ekrana geldi. Yeni bölümde, Recai karakterini canlandıran Gökhan Yıkılkan hakkında meraklı araştırmalar devam ediyor. Nazlı'nın hikayesinin anlatıldığı yeni bölümde, Nazlı'nın kocası Recai kimdir? Gökhan Yıkılkan kaç yaşında, evli mi?

KIRMIZI ODA RECAİ KİMDİR?

Kırmızı Oda 23. bölümde Recai ile Nazlı'nın hikayesine giriş yapıldı. Dizinin ilerleyen bölümlerinde ikili arasında yaşanan sorunlar ve psikolojik rahatsızlıklar ele alınacak. Kırmızı Oda’da Recai karakterini başarılı oyuncu Gökhan Yıkılkan canlandırıyor. Gökhan Yıkılkan, uzun süre önce TRT 1’de yayınlanan ‘Bi Zahmet’ ve ‘Hep Yek’ adlı filmlerle adını duyurmuştu.

GÖKHAN YIKILKAN KAÇ YAŞINDA? EVLİ Mİ?

Gökhan Yıkılkan, 1983 yılında Ankara’da doğdu. Üniversite eğitimini Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde burslu olarak tamamlayan oyuncu, mesleğe ilk adımını TRT’de yayınlanan şaka programı ‘Bi Zahmet’ programıyla attı. Daha sonra ‘Hep Yek’ adlı film serisinde de rol alarak popülaritesini arttıran Yıkılkan, son olarak dijital platformda yayınlanan ‘Bir Başkadır’ dizisinde canlandırdığı ‘Hilmi’ karakteriyle büyük beğeni topladı.

Kırmızı Oda Recai kimdir? Gerçek ismi ne? Gökhan Ilıkkan kaç yaşında, evli mi? ile ilgili etiketler TV8 kırmızı oda recai kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.