Kırmızı Oda Nazgül'ün Hikayesi Nedir? Nazgül Gerçekte Kim? Melis Birkan Kadroya Dahil Oldu!

Kırmızı Oda düşen reytingler sonrası geri adım attı. Sadi karakterini canlandıran Erkan Petekkaya'dan sonra bir sürpriz isim daha kadroya dahil oldu. Nazgül rolü Melis Birkan'a verildi. Peki Kırmızı Oda Nazgül'ün hikayesi nedir? Gerçekte kim? Detaylar haberimizde...

Melis Birkan'ın hayat vereceği Nazgül'ün hikayesi Kırmızı Oda izleyicisinin merak ettiği konu oldu. 58. bölümde ekrana gelecek olan hikayeyle birlikte Kırmızı Oda'nın düşen reytinglerinin geri gelmesi bekleniyor.

Kırmızı Oda Nazgül'ün gerçekte kim olduğu da dizinin yeni bölümünde akıllara geldi. Sürprizlere gebe Nazgül'ü canlandıran Melis Birkan'ın performansı da izleyiciden tam not aldı. Peki Kırmızı Oda Nazgül'ün hikayesi nedir, gerçekte kim?

Kırmızı Oda Kan Tazeledi!

Geçtiğimiz sezon dizinin reytinglerine önemli katkılar sunan karakter Delikanlı Sadi geri döndü. Erkan Petekkaya'nın tekrar diziye dahil olması hayranlarını da mutlu etti. Bilindiği gibi Petekkaya, bir programda Acun Ilıcalı'yı hedef alan sözler söylemiş ardından diziden ayrılmıştı.

Şimdi ise Melis Birkan kadroya katıldı. Önümüzdeki hafta hikayesinin daha da derinleşmesini beklediğimi Nazgül'ü oynayacak Birkan, Leyla ile Mecnun, Barda ve Issız Adam gibi önemli projelerde rol almıştı.

Kırmızı Oda Nazgül'ün Hikayesi Nedir? Nazgül Gerçekte Kim? Melis Birkan Kadroya Dahil Oldu! ile ilgili etiketler Melis Birkan Kırmızı oda nazgülün hikayesi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.