Kırmızı Oda Miço kimdir? Delikanlı Sadi'nin arkadaşı Miço'nun gerçek adı ne?

tv8 ekranlarında Cuma akşamı yayınlanan ve başrolünde Binnur Kaya'nın rol aldığı Kırmızı Oda Miço karakteri ile taze kanı buldu. Delikanlı Sadi'nin çocukluk arkadaşı olan Miço'nun gerçek adı ne?

Kırmızı Oda Miço kimdir, gerçek adı ne soruları, dizinin bu akşam yayınlanan son bölümü sonrası merak ediliyor.

KIRMIZI ODA MİÇO KİMDİR? GERÇEK ADI NE?

Kırmızı Oda dizisinde Miço Mehmed, Sadi'nin en yakın arkadaşıdır. Miço karakteri, Kırmızı Oda dizisi seyircileri tarafından merak edilmeye başlandı. Miço Mehmet Sadi'ye yardım eden, Sadi'ye yardımcı olan bir gençtir.

KIRMIZI ODA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kırmızı Oda'nın 29. Bölümünde; Kumru (Aslıhan Gürbüz), üvey babası Servet'in kaybından sonra annesiyle yüzleşmeye karar verir. Nazlı (Pınar Deniz) kendi kendini sürüklediği çıkmazdan, Recai'yi geride bırakarak kurtulur. Sadi (Erkan Petekkaya), yeraltı dünyasına nasıl girdiğini ve Miço'nun başına gelenleri Doktor Hanım'la paylaşır.

Kırmızı Oda 30.bölüm fragmanı: Coşku veren transfer! İzleyeceklerin sevinç  kaynağı oldu - MEDYA Haberleri

KIRMIZI ODA SADİ KİM?

Kırmızı Oda dizisinde Sadi karakteri hayat hikayesi ile dikkat çekmekte. Kırmızı Oda Sadi karakterine Erkan Petekkaya hayat vermekte.

Kırmızı Oda Miço kimdir? Delikanlı Sadi'nin arkadaşı Miço'nun gerçek adı ne? ile ilgili etiketler TV8 18 Şubat kırmızı oda miço kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.