Kırmızı Oda Kumru ölüyor mu? Aslıhan Gürbüz diziden ayrıldı mı?

Kırmızı Oda Kumru'nun intihar etmek istemesi, yeni bölümde çok konuşulacak gibi. 15 Ocak Kırmızı Oda yeni bölümde Kumru ölüyor mu? Kumru karakterini canlandıran başarılı oyuncu Aslıhan Gürbüz Kırmızı Oda'dan ayrıldı mı?

Kırmızı Oda'da Kumru'nun hikayesi can yakmaya devam ediyor. Dizinin yeni bölüm fragmanına Kumru'nun intihar denemesi damga vurdu. Dizinin takipçileri, Aslıhan Gürbüz'ün canlandırdığı Kumru karakterinin ölüp ölmeyeceğini merak ediyor. Aslıhan Gürbüz'den diziden ayrılacağı yönündeki iddialara henüz bir cevap gelmedi.

KIRMIZI ODA KUMRU ÖLECEK Mİ?

Bir aşk uğruna evden kaçan Kumru'nun sevdiği adam tarafından satılması ve fuhuşa sürüklenmesi, Kumru'nun hikayesinin sadece bir parçası.

Kırmızı Oda Kumru (Aslıhan Gürbüz) kimdir? Öldü mü?

ASLIHAN GÜRBÜZ KİMDİR?

Aslıhan Gürbüz,16 Şubat 1983'de Çanakkale'de dünyaya gelen Türk, tiyatro ve sinema oyuncusudur.5 yaşında babasının işinden dolayı İstanbul'dan Bursa'ya taşınma kararı aldılar. Bursa’nın İnegöl İlçesinde Müşerref Muzaffer Samda İlköğretim Okulu'nda okudu. Meslek lisesinde Bilgisayarlı Muhasebe okuduktan sonra Konya Selçuk Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu.

2009 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan, yapımcılığını Timur Savcı'nın üstlendiği, senaryosu Meral Okay tarafından yazılan ve yönetmenliğini Ulaş İnaç'ın yaptığı Bir Bulut Olsam dizisinde rol aldı.Bir zamanlar yayınlanmakta olan Yahşi Cazibe dizisinde Azerbaycanlı karakter "Cazibe"yi canlandırdı. Zeytin Tepesi dizisinde "Deniz", Muhteşem Yüzyıl: Kösem'de ise "Halime Sultan" karakterlerini canlandırmıştır.Temmuz 2011'de oyuncu Kerem Kupacı ile evlenen Aslıhan Gürbüz 2014'te ayrıldı.

Kırmızı Oda Kumru ölüyor mu? Aslıhan Gürbüz diziden ayrıldı mı? ile ilgili etiketler TV8 kırmızı oda kumru ölecek mi
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.