Kırmızı Oda kadrosuna katılan Burcu Biricik, oyunculuğuyla tam not aldı!

Kırmızı Oda dizisinin kadrosuna dahil olan Burcu Biricik, hayat verdiği Boncuk karakteriyle Twitter'da gündem oldu. Eşinin sevgisizliğinden dolayı halüsinasyonlar görmeye başlayan Boncuk'un ermişlerle konuştuğu anlar izleyicileri ekrana kilitledi.

TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisi dün akşam 14. bölümüyle ekrana geldi. Banu Kiremitçi Bozkurt'un senaryosunu kaleme aldığı Binnur Kaya'nın başrolünde yer aldığı Kırmızı Oda dizisine Sevinç Erbulak ve Burcu Biricik dahil oldu.

ERMİŞLERLE KONUŞAN KADINI CANLANDIRIYOR

Burcu Biricik'in canlandırdığı Boncuk karakteri halüsinasyonlar gören bir kişi olarak Doktor Hanım'ın yeni danışanı oldu. Boncuk'un (Burcu Biricik) halüsinasyonları esnasında ermişlerle konuştuğunu iddia ederek gerçekle giderek bağını koparması sonucu eşi Sadık (Onur Bilge) çareyi Doktor Hanım'da aradı. Ermişlerin kendisini ziyaret ettiğini, onlarla konuştuğunu söyleyen Boncuk'un hikayesi son bölüme damga vurdu.

Kırmızı Oda kadrosuna katılan Burcu Biricik, oyunculuğuyla tam not aldı!

OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI

Öte yandan Boncuk karakterini canlandıran Burcu Biricik, oyunculuk performansıyla Twitter'da gündem oldu. Oyuncu için "Muazzam bir oyunculuk", "Muhteşem canlandırmışsın" ve "Tek kelimeyle harikaydın" gibi yorumlar yapıldı.

Kırmızı Oda kadrosuna katılan Burcu Biricik, oyunculuğuyla tam not aldı! - Resim : 2

Kırmızı Oda kadrosuna katılan Burcu Biricik, oyunculuğuyla tam not aldı! - Resim : 3

 

Kırmızı Oda kadrosuna katılan Burcu Biricik, oyunculuğuyla tam not aldı! ile ilgili etiketler TV8 Burcu Biricik Kırmızı oda
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.