Kırmızı Oda izleyenleri toplanın! Yeni sezonda O isim de kadroda olacak! İşte sürpriz transfer!

tv8 ekranlarında geçtiğimiz sezona damga vuran dizi Kırmızı Oda, takipçilerine büyük bir sürpriz yaptı. Binnur Kaya'nın başrol oynadığı diziye son katılan isim gündeme bomba gibi düştü.

Kırmızı Oda izleyicileri için büyük sürpriz bugün geldi. Yeni sezon hazırlıklarına başlayan dizi gerçek hayat hikayelerini ekrana getirmeye devam edecek. Ancak gelen son bilgi Kırmızı Oda hayranlarını harekete geçirdi. Diziye flaş bir transfer geldi. Dizinin yeni sezonunda Masumiyet dizisinin güzel oyuncu İlayda Alişan da olacak.

Gerek oyuncu kadrosu gerek senaryosu ile geçtiğimiz sezona damga vuran ve Gülseren Budayıcıoğlu'nun romanından uyarlanan Kırmızı Oda'nın yeni sezon detayları da belli olmaya başladı. Binnur Kaya, Yiğit Özşener gibi güçlü oyuncuların yer aldığı diziye son olarak İlayda Alişan katıldı.

Ilayda Alisan

Son yılların en popüler isimlerinden olan İlayda Alişan'ın diziye yeni bir soluk getireceğine inananların sayısı hiç de az değil.

İlayda Alişan kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Serkay Tütüncü ile aşk mı  yaşıyor?

Kırmızı Oda Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu Mu?

Kırmızı Oda yeni sezon tarihi için meraklı araştırmalar da sürüyor. Ancak dizinin yeni sezon başlama tarihine dair herhangi bir bilgi verilmediği gibi bir ipucu bile henüz paylaşılmadı. Seyircinin merak ettiği tarih belli olduğunda haberimizde bulabilirsiniz.

İlayda Alişan Kimdir?

İlayda Alişan, 26 Şubat 1996, İstanbul doğumludur. 26 Şubat 1996 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Alişan'ın, anne tarafı Erzincanlı, baba tarafı ise Trabzonludur. Behçet Kemal Çağlar Lisesi'nde eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Moda Tasarım okumuştur. Hayatının dönüm noktası olarak babasının arkadaşının habersiz bir şekilde kendisini ajansına kayıt etmesi ile birlikte küçük yaşlardan itibaren sektöre giriş yapmıştır. Oyunculuk hayatına reklam filmlerinde oynayarak başladı, Nestle, Coco Cola, Ülker, Akbank, Eti gibi birçok markanın reklam filminde oynadı. İlk olarak 2011 yılında başrollerinde Çetin Tekindor ve Bülent İnal gibi oyuncuların bulunduğu Bir Çocuk Sevdim dizisinde Merve karakteriyle rol aldı. Kariyerine TRT'de yayınlanan Gönül Hırsızı ile devam etmiş, ardından Ayça Bingöl, Evrim Alasya ve Ekin Koç'la birlikte Benim Adım Gültepe'de Nurten karakteriyle dikkat çekmeye başlamıştır.

 

Kırmızı Oda izleyenleri toplanın! Yeni sezonda O isim de kadroda olacak! İşte sürpriz transfer! ile ilgili etiketler TV8 İlayda Alişan Kırmızı oda
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.