Kırmızı Oda İlahi dinle! Kırmızı Oda dizisindeki ilahiyi kim okuyor?

Kırmızı Oda İlahi! TV 8 ekranlarında ilk bölümüyle izleyiciden tam not alan Kırmızı Oda dizisi bu akşam tekrar bölümüyle ekrana geliyor. İzleyenler Kırmızı Oda 1. bölümde okunan ilahiyi merak ediyor. İşte detaylar...

Kırmızı Oda ilahi! TV8 ekranlarında yayınlanan ve başrolünde Binnur Kayan'nın oynadığı Kırmızı Oda dizisi tekrar bölümüyle ekrana geldi. İzleyenler Kırmızı Oda 1. bölümde okunan ilahiyi merak ediyor. İşte detaylar...


KIRMIZI ODA İLAHİ! KIRMIZI ODA İLAHİSİNİ KİM OKUYOR?


ilk bölümüyle ekrana gelen Kırmızı Oda dizisi, sosyal medyada gündem oldu. İntiharın eşiğinde olan mevlüt hocası kadını canlandıran Evrim Alasya'nın okuduğu ilahi ise izleyenlerin tüylerini diken diken etti.


TV8 ekranlarının yeni dizisi Kırmızı Oda, dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. Başrolünü Binnur Kaya'nın oynadığı dizinin ilk bölümü Twitter'da gündem oldu.

Kırmızı Oda dizisindeki ilahi sahnesi sosyal medyayı salladı -  Medyafaresi.com Mobil

SESİYLE HERKESİ MEST ETTİ

Evrim Alasya, Salih Bademci ve Hande Doğandemir'in konuk oyuncu olarak yer aldığı dizide intiharın eşiğinde olan bir anneyi canlandıran Alasya'nın performansı takdir topladı. İntiharın eşiğindeyken kızı tarafından kurtulan Meliha, acı dolu hayatını doktor hanıma anlattı. Konuştukça ekran başındakileri hüzne boğan Meliha, konuşarak az da olsa dertlerine çare bulmayı başardı. Mevlüt hocası olan Meliha'nın doktor odasında söylediği ilahi ise izleyicilerden tam not aldı.

KIRMIZI ODA DİZİSİNİN KONUSU NE?

Psikiyatri kliniğinde doktorların ve onlara başvuran hastaların hayatlarının anlatılacağı "Kırmızı Oda"da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak. Hastalar o güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler bulacak.

Kırmızı Oda İlahi dinle! Kırmızı Oda dizisindeki ilahiyi kim okuyor? ile ilgili etiketler TV8 kırmızı oda ilahi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.