Kırmızı Oda Güler neden öldü? Su Burcu Yazgı Coşkun diziden ayrıldı mı?

Kırmızı Oda Güler neden öldü? Kırmızı Oda dizisinde Meliha’nın ablası Güler karakterini canlandıran Su Burcu Yazgı Coşkun kimdir? sorusunun cevabı merak ediliyor. Su Burcu Yazgı Coşkun Kırmızı Oda dizisinden ayrıldı mı? Tüm detaylar burada…

Kırmızı Oda dizisinde Meliha’nın ablası Güler karakterini canlandıran Su Burcu Yazgı Coşkun’un ayrılışı herkesi üzdü. Ablalarının onlara ev tuttuğu ve sonrasında geneleve gittiğini anlatan Meliha, kardeşlerine ablalık yapmaya başladığı o günlere geri döndü.

KIRMIZI ODA GÜLER NEDEN ÖLDÜ?

Meliha, ablalarının yerine bir arkadaşının telefonunu açtığını ve onlara Güler’in geçen hafta öldüğünü söylemesi ile nasıl kahrolduklarını gözyaşları içerisinde anlattı. Meliha’nın anlattıklarına göre Güler, bir adam tarafından 7 yerinden bıçaklanmış ve hastaneye kaldırılmasına rağmen kurtaruılmayarak ölmüştü.

SU BURCU YAZGI COŞKUN KİMDİR?

Su Burcu Yazgı Coşkun 15 Nisan 2004 İstanbul doğumlu Türk sinema ve dizi-film oyuncusudur. Oyunculuğa 2012 senesinde çocuk oyuncu olarak başlamıştır. Bir süre çocuk rollerinde oynadı. Şimdiye dek birçok film ve dizide rol alan Su Burcu Coşkun, 2020 yılında rol aldığı Kırmızı Oda dizisinde Güler karakterinde bir genç kızı canlandırdı. Kırmızı Oda'daki oyunculuğuyla çok beğeni topladı.

Kırmızı Oda :(Güler, Televizyon Dizisi 2020)
Kuzgun : (Naz, Televizyon Dizisi 2019)
Bizi Hatırla : (İrem, Sinema Filmi 2018)
Kara Yazı : (Songül Uluçınar, Televizyon Dizisi 2017)
Kadın : (Bahar'ın küçüklüğü, Televizyon Dizisi 2017)
Bizim Hikaye : (Ceylan, Televizyon Dizisi 2017)
Aşk Yeniden : (Elif Su, Televizyon Dizisi 2015)
Sana Bir Sır Vereceğim : (Zeynep, Televizyon Dizisi 2013)
Sen Üzülme : (Mine, Televizyon Filmi 2013)
D@bbe: Bir Cin Vakası (Sinema Filmi 2012)
Karadayı : (Neşe, Televizyon Dizisi 2012)

Kırmızı Oda Güler neden öldü? Su Burcu Yazgı Coşkun diziden ayrıldı mı? ile ilgili etiketler Kırmızı oda Kırmızı Oda Güler Su Burcu Yazgı Coşkun
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.