Kırmızı Oda dizisinde Binbir Gece Masalları! Zafer yıllara meydan okuyan sırları öğreniyor! 1001 gece masalı kaç bölüm, neler var?

Tv8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda bu akşam 32. bölümü ile ekrana geldi. Zafer Karahanoğlu ile Nihal'in hikayesinin anlatıldığı bölüm Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi kitabında Binbir Gece Masalı bölümünde ele alınıyor. Peki 1001 Gece Masalları bölümünde neler var?

Tv8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda Cuma günlerine damga vurmaya devam ediyor. Binnur Kaya, Yiğit Özşener ve Esra Ronabar'ın rol aldığı son bölümde izleyiciler Kırmızı Oda Zafer Karahanoğlu ile Nihal'in hikayesini izlemeye devam ediyor.

Uğur Yücel'in de Vahit Karahanoğlu olarak dizinin kadrosuna katıldığını gördüğümüz Kırmızı Oda 32. bölümde; Nihal ile Zafer'in hikayesi izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi adlı kitabından uyarlanan dizide Zafer ile Nihal'in hikayesi "Binbir Gece Masalı" bölümünde ele alınıyor. Kırmızı Oda Zafer ile Nİhal'in gerçek hikayesi nedir?

Kırmızı Oda dizisinde Binbir Gece Masalları! Zafer yıllara meydan okuyan sırları öğreniyor! 1001 gece masalı kaç bölüm, neler var?

1001 GECE MALI KIRMIZI ODA'DA!

Yiğit Özşener'in Zafer Karahanoğlu, Esra Ronabar'ın Nihal karakteriyle oynadığı Kırmızı Oda son bölümde; binbir gece masalı bölümleri işleniyor. İlk bölümde Nihal ve Zafer’in çocukluklarından, ikinci bölümde ise Nihal ve Zafer'in evliliklerinden, üçüncü bölümde Zafer'in babasından ve son olarak iyileşme sürecinden bahsediliyor.

 

 

Kırmızı Oda dizisinde Binbir Gece Masalları! Zafer yıllara meydan okuyan sırları öğreniyor! 1001 gece masalı kaç bölüm, neler var? ile ilgili etiketler TV8 kırmızı oda binbir gece masalları binbir gece masalı Madalyonun içi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.