Kırmızı Oda Can hayal mi, gerçek mi? Kırmızı Oda Can Boncuk'un hayali mi?

Kırmızı Oda Can gerçek mi sorusu gündem oldu. Son bölümlerinde Hollanda'da uzun süre geçirdikten sonra kafasındaki ermişlerle iletişim kuran Boncuk'un Can ile olan sahneleri sosyal medyada gündem oldu. Peki, Kırmızı Oda Can kimdir?

Kırmızı Oda Can gerçek mi, hayal mi sorusu dizinin izleyenlerinin en çok merak ettiği konulardan. Kırmızı Oda dizisinde Boncuk karakterinin hayali olup olmadığı tartışılan Can karakteri hakkında detaylar haberimizde.

KIRMIZI ODA CAN KİMDİR?

Boncuk'un (Burcu Biricik) gördüğü halüsinasyonlar azalmaya başlayınca Doktor Hanım'la daha sıkı bir bağ kurdu ve doğduğu evde yaşadığı felaketi ve Can'la kurduğu arkadaşlığı anlattı. Türkiye'ye dönerken Can ile vedalaşmasında duygusal anlar yaşayan Boncuk’un anlattıkları soru işaretlerine neden oldu. son bölümde ablasının evinde kalan Boncuk, pencereden bakınca Can’la karşılaştı.

Kırmızı Oda'nın Can'ı merak konusu oldu - Can kimdir, gerçekte var mı?

CAN KİMDİR?

Can karakterini canlandıran Feyyaz Şerifoğlu, 1991 yılında Rize'de doğdu. Feyyaz Şerifoğlu, Tekirdağ'da Tekstil Mühendisliği okudu. Ajda Pekkan'ın vokalisti olan Feyyaz Şerifoğlu'nun ilk single çalışması “Gidene” ise söz,müzik ve aranjesi Onur Özdemir’e ait olan DMC etiketi ile 18 Aralık’ta tüm dijital platform da yerini aldı. Hem şarkıcılık hem oyunculuk yapmaktadır.

Kırmızı Oda Can hayal mi, gerçek mi? Kırmızı Oda Can Boncuk'un hayali mi? ile ilgili etiketler TV8 kırmız oda can
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.